Wie is de regisseur bij The Voice of Holland? kijk maar | hoe heet de regisseur the voice of holland

Wie is de regisseur bij The Voice of Holland? kijk maar | hoe heet de regisseur the voice of holland

Wie is de regisseur bij The Voice of Holland? kijk maar | hoe heet de regisseur the voice of holland

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Mensen worden ongemakkelijk van oude beelden The Voice of Holland-regisseur Martijn Nieman. Zelf is hij zich “van geen kwaad bewust” en schaart het zelf onder het kopje amicaal zijn.

Wie is regisseur de Voice?

Zangeres Do had naar eigen zeggen ook een ‘onprettige’ ervaring met regisseur Martijn N. van het programma The Voice of Holland. Volgens haar was de man, die door meerdere vrouwen wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, ‘extreem handtastelijk’.

Wie zit er in de jury van de Voice?

Dit seizoen maken Glennis Grace, Ali B., Waylon en Anouk deel uit van de jury. The Voice wordt gepresenteerd door Martin Krabbé en Chantal Janzen.

Wie is de eigenaar van de Voice of Holland?

Geen man machtiger in de Nederlandse mediawereld dan ondernemer John de Mol (66). Als bedenker van het format “The voice” (én de grote baas van de Nederlandse reeks tot eind 2019) zal het MeToo-schandaal rond de talentenjacht ook aan hem blijven plakken.

Wie heeft aangifte gedaan tegen Ali B?

BOOS: aangifte van verkrachting tegen Ali B, John de Mol ‘wist in 2019 van 1 zaak Rietbergen’ Een voormalige deelnemer van The Voice of Holland heeft tegen coach Ali B aangifte gedaan van verkrachting.

Waarom geen naam regisseur Voice?

Het team van BOOS krijgt zo’n vijftien meldingen binnen over de desbetreffende regisseur. Hij zou onder meer ongepaste opmerkingen van seksuele aard hebben gemaakt en is bovendien handtastelijk geweest. Dit hebben ex-kandidaten en medewerkers van The voice of Holland aan het programma verklaard.

Waarom wordt de naam van de regisseur niet genoemd?

Een woordvoerder van BNNVARA laat aan Nu.nl weten dat de naam van de regisseur niet bekend is gemaakt omdat “de regisseur geen publiek persoon is en de andere drie zijn dat wel.”

Wie zitten er in de jury van The Voice of Holland 2021?

Glennis Grace

Anouk, Ali B en Waylon zijn als vanouds de coaches, maar ook tussen de gewone coaches zit iemand nieuws. Zangeres Glennis Grace neemt het stokje over van Jan Smit, die zijn rode stoel al na één seizoen opgaf. De presentatie is zoals gewoonlijk in handen van Martijn Krabbé en Chantal Janzen.

Wie zijn de coaches van de Voice of Holland 2022?

Deze vrijdag begint het nieuwe seizoen van The voice of Holland op RTL 4. Glennis Grace vervangt Jan Smit als coach, maar er verandert nog veel meer in deze nieuwe reeks van de populaire talentenjacht. Zo krijgen Grace, Ali B, Waylon en Anouk voor het eerst de mogelijkheid om een zogenoemde blockbutton in te drukken.

Wat is er mis bij de Voice of Holland?

De uitzendingen van ‘The voice of Holland’ gaan voorlopig niet door. Dat hebben RTL en producent ITV besloten nadat er aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik zijn binnengekomen.

Is John de Mol nog eigenaar van de Voice?

De Mol (1955, over een paar maanden krijgt hij AOW) is momenteel niet meer betrokken bij The Voice, maar zwaait de scepter over Talpa Network. Daar vallen evengoed nogal wat merken onder. Niet alleen de vier televisiezenders SBS6, SBS9, Net5 en Veronica, maar ook radiostations 538, SkyRadio en Radio 10.

Hoe duur is de Voice of Holland?

De productiekosten van de succesvolle RTL 4-show The Voice of Holland zijn 6,2 miljoen euro. Daar worden zeventien af- leveringen van betaald. Dat zei producent John de Mol deze week op Hogeschool InHolland, meldt Televizier.

Waar woont Ben Saunders?

In deze aflevering gaat hij op pad met de 38-jarige Ben Saunders. Sinds een aantal jaar woont hij in Arnhem en runt daar een tattooshop.

Waar komt de voice vandaan?

The voice of Holland (afgekort TVOH, The Voice) is een Nederlandse zangtalentenjacht, waarvan de eerste aflevering op 17 september 2010 werd uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 4. Het programma werd bedacht door John de Mol en Roel van Velzen voor productiebedrijf Talpa.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd