Wie is de nieuwe vriendin van Roel van Velzen? kijk maar | hoe lang is roel van velzen

Wie is de nieuwe vriendin van Roel van Velzen? kijk maar | hoe lang is roel van velzen

Wie is de nieuwe vriendin van Roel van Velzen? kijk maar | hoe lang is roel van velzen

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Roel van Velzen heeft sinds vorig jaar een nieuwe vriendin. Hij heeft de liefde gevonden bij musical director Basja Chanowski. Een prachtig stel!

Hoe heet kleine zanger?

Jorik Scholten (Amsterdam, 15 oktober 1994), bekend onder zijn artiestennaam Lil’ Kleine, is een Nederlands muzikant en acteur. Met Danny de Munk bereikte hij in 2012 de Top 100 met het nummer Zo verdomd alleen.

Hoe heet de band van Roel van Velzen?

Tijdens zijn studie Communicatie Creatief te Rotterdam maakt Roel deel uit van de band The Goldfish, waarmee ze in 1999 de Heineken Student Music Award winnen.

Hoeveel geld heeft John de Mol verdient aan The Voice?

800 miljoen voor The Voice-producent

De Mol ging akkoord. Hij kreeg 500 miljoen euro bij de verkoop en zou in de jaren erna, als het bedrijf succesvol bleek, nog eens 600 miljoen euro vangen. Dat bedrag werd om verschillende redenen lager, al bleef hij tot eind 2019 wel als creatief directeur betrokken.

Wie is de bedenker van de Voice?

Geen man machtiger in de Nederlandse mediawereld dan ondernemer John de Mol (66). Als bedenker van het format “The voice” (én de grote baas van de Nederlandse reeks tot eind 2019) zal het MeToo-schandaal rond de talentenjacht ook aan hem blijven plakken.

Wat mankeert Roel van Velzen?

“Mijn lengte is gewoon een genetische misdruk”, zegt de 32-jarige zanger en pianist deze week in een interview met Viva. “Ik wil niet dat mensen denken: ‘ik heb het misschien moeilijk gehad in mijn jeugd, maar die Roel, die had het pas zwaar’. Sorry, maar dat hoef ik dus echt niet. Niet uit boosheid.

Heeft Roel van Velzen ook kinderen?

Op zijn Twitter account schrijft Roel: “Gister is onze zoon Boaz geboren! Moeder en kind maken het goed, vader is extreem trots en blij!” Roel en zijn vriendin Marloes werden februari vorig jaar ouders van hun eerste kindje zoontje Laut Pepijn.

Waar woont Van Velzen?

Van Velzen is gescheiden, heeft twee zoons – Laut Pepijn (7) en Boaz (6) – en woont in Haarlem.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd