Wie heeft Peter neergeschoten? kijk maar | hoe is de toestand van p de vries

Wie heeft Peter neergeschoten? kijk maar | hoe is de toestand van p de vries

Wie heeft Peter neergeschoten? kijk maar | hoe is de toestand van p de vries

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

De vermoedelijke schutter is de 21-jarige Delano G., die in Rotterdam woont. De 35-jarige, Poolse Kamil E. uit het Gelderse dorp Maurik zou de vluchtauto hebben bestuurd.

Wat is de situatie van Peter R. de Vries?

Vermoord vlak na live-programma op tv

De Vries werd op 6 juli rond 19.30 uur neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat, in het centrum van Amsterdam, in de buurt van de studio van het televisieprogramma “RTL Boulevard”. De Vries was kort daarvoor te gast in het programma.

Waar is Peter geraakt in zijn hoofd?

Peter R. de Vries is dinsdagavond neergeschoten in het centrum van Amsterdam. De 64-jarige misdaadjournalist liep na een uitzending van RTL Boulevard naar zijn auto en werd van dichtbij vijf keer beschoten. Het is de eerste aanslag op een vooraanstaande journalist in Nederland.

Is Peter R. de Vries nog bij bewustzijn geweest?

“Hij haalt zelfstandig adem en heeft een polsslag, maar is nog niet bij bewustzijn. Het is onduidelijk hoeveel hersenschade hij heeft opgelopen”, schrijven de twee kranten. De familie van Peter liet donderdagavond aan RTL Boulevard weten dat de situatie van Peter ‘ongewijzigd’ is.

Wie zijn de moordenaars van Peter R. de Vries?

Het Openbaar Ministerie heeft een levenslange gevangenisstraf geëist tegen de twee vermoedelijke uitvoerders van de moord op Peter R. de Vries. Justitie ziet de 22-jarige Delano G. als schutter en de 36-jarige Pool Kamil E. als chauffeur.

Hoeveel kogels is Peter R. de Vries geraakt?

Misdaadjournalist Peter R. de Vries is dinsdagavond midden in Amsterdam in zijn hoofd geschoten. Volgens omstanders klinken er in totaal vijf schoten.

Kan Peter R. de Vries zelf ademen?

Die kranten melden: “De toestand van Peter R. de Vries is volgens ingewijden kritiek, maar stabiel. Hij haalt zelfstandig adem en heeft een polsslag, maar is nog niet bij bewustzijn.”

 

Categorieën Niet gecategoriseerd