Welke zender is Ajax vanavond? kijk maar | hoe laat speelt ajax vanavond

Welke zender is Ajax vanavond? kijk maar | hoe laat speelt ajax vanavond

Welke zender is Ajax vanavond? kijk maar | hoe laat speelt ajax vanavond

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Je vindt alle wedstrijden van Ajax vandaag bij Ziggo op kanaal 421, 422, 423, 424 en 425 en bij KPN op kanaal 14 (gratis), 221, 222, 223, 224, 225 en 226. Daarnaast kun je Ajax vandaag in de Champions League kijken bij RTL.

Hoe laat moet Ajax spelen vandaag?

Ajax speelt niet vandaag.

Waar kan ik gratis Ajax kijken?

Ajax gratis te zien op ESPN. ESPN zal op het open kanaal op Ziggo ook de wedstrijden van de topclubs uit de Eredivisie uitzenden. Ajax zal om die reden dan ook gewoon te zien zijn, net als PSV en Feyenoord. ESPN heeft ook de uitzendrechten voor de KNVB Beker, Europa League en Conference League.

Waar kan ik Ajax live kijken?

Via de livestreams van Eredivisielivestreams.nl kijk je live naar alle wedstrijden van Ajax. De wedstrijden die onder andere naar te kijken zijn Ajax – Vitesse . Maar ook Vitesse – Ajax of Ajax – Vitesse . Hier kijk je dus naar alle wedstrijden in de Eredivisie.

Welke ESPN zender Ajax?

Winst tegen Ajax kan de zaken wel op zijn kop zetten. De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur / 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Hoe laat spelen Ajax en PSV?

Ajax speelt tegen PSV in de kwartfinale van de KNVB Beker. Ajax treft PSV in de kwartfinale van de KNVB Beker. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA zal op woensdag 10 februari worden gespeeld en de aftrap is om 20:00 uur.

Waar kan je Ajax kijken op Ziggo?

Langer verbonden met Ajax

Van unieke winacties met ultieme Ajax-belevenissen zoals de Golden Seats tot exclusieve programma’s rondom Ajax op Ziggo Sport. Check Priority.nl voor leuke acties. En ook de vriendschappelijke wedstrijden zie je op Ziggo Sport kanaal 14. Dé sportzender van Nederland.

Waar Ajax kijken Amsterdam?

De beste plekken om Ajax te kijken!
Q-Factory (Atlantisplein 1) Marktkantine (Jan van Galenstraat 6) Café ’t Blaauwhooft (Hendrik Jonkerplein 1) The Butcher Social Club (Overhoeksplein 1) Café Elsa’s (Middenweg 73) Café Thijssen (Brouwersgracht 107) Skate Café (Gedempt Hamerkanaal 42)

Waar kan ik gratis Champions League kijken?

In Nederland word het Champions League voetbal uitgezonden door RTL 7 en Ziggo Sport. De wedstrijden die te zien zijn op RTL 7 zijn gratis, maar voor Ziggo Sport heb je wel een abonnement nodig. Geen abonnement?

Hoe kan je live op YouTube kijken?

1. Livestreaming inschakelen
Open de YouTube-app op je telefoon of tablet.Klik onderaan op Maken. Live gaan.Het kan tot 24 uur duren om livestreaming voor het eerst aan te zetten. Als het eenmaal aanstaat, kun je direct livestreamen.

Wat zend ESPN vanavond uit?

Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws.
01:27. MLS Highlights. 02:00. NHL Playoffs. 04:49. ESPN vandaag. 05:15. Voetbalpraat. 06:00. Voetbalpraat. 07:30. ESPN vandaag. 08:00. Voetbalpraat. 09:45. Ontdek de Eredivisie.

Wat komt er vandaag op ESPN 1?

ESPN
21:35 ESPN Vandaag.22:00 ESPN Vandaag.22:31 ESPN Vandaag.23:01 ESPN Vandaag.23:38 ADO Den Haag – NAC.23:44 Pure Energie Eredivisie Vrouwen Highlights.23:59 ESPN Vandaag.00:29 ESPN Vandaag.

Is ESPN gratis bij Ziggo?

ESPN is vanaf 12 januari gratis te zien voor Ziggo-klanten met minimaal TV Start of TV Standaard op kanaal 421.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd