Wat voor werk doet Robbert Hinfelaar? kijk maar | hoe oud is patricia paay

Wat voor werk doet Robbert Hinfelaar? kijk maar | hoe oud is patricia paay

Wat voor werk doet Robbert Hinfelaar? kijk maar | hoe oud is patricia paay

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Toen Hinfelaar werd gevraagd naar zijn werkzaamheden, wilde hij niet op de kwestie ingaan. Vervolgens ontdekte weekblad Privé dat Robbert inderdaad ‘bankier’ is, maar dan in de letterlijke zin van het woord. Hij zou namelijk zitbanken verkopen. ‘Hij werkt gewoon als verkoper bij een stuntwinkel in zitmeubelen.

Wie is de nieuwe man van Patricia Paay?

Patricia Paay is al jaren gelukkig getrouwd met de 33-jarige Robbert Hinfelaar. Dat haar man zo’n 39 jaar jonger is, heeft volgens de presentatrice veel voordelen. In een interview met Nieuwe Revu praat La Paay openhartig over haar fijne huwelijk met Robbert.

Wat was er met Patricia Paay?

Patricia Paay is net voor de Kerstdagen weer naar huis gegaan, maar als het aan haar artsen lag, was ze nog wat langer gebleven. De zangeres kampt met een bacteriële infectie in de heup waar ze twee jaar geleden aan geopereerd is.

Wat is het vermogen van Patricia Paay?

Hoewel Patricia nergens meer onder contract staat, is zij nog wel te boeken en volgens insiders moet je daar ongeveer 2500 euro per dag voor neertellen. Haar eigen vermogen wordt geschat op een half miljoen, maar Patricia’s geliefde Robbert Hinfelaar brengt ook flink wat geld mee.

Hoeveel geld heeft Adam Curry?

“Veel geld hebben is écht een gezeik”, vertelt hij. Hij verdiende een vermogen van 60 à 70 miljoen bij elkaar als internetondernemer en van dat geld heeft hij samen met Patricia destijds goed geleefd.

Is Patricia Paay een Indo?

Zelf zegt Patricia Paay dat ze een griekse afkomst heeft en géén indische achtergrond.

Hoe heet de zus van Patricia?

Yvonne Keeley, artiestennaam van Yvonne Christine Thelma Paaij, (Rotterdam, 6 september 1952) is een Nederlandse zangeres en dj. Ze bracht solo en onder andere met haar zus Patricia Paay hitsingles uit.

Hoeveel dochters heeft Patricia Paay?

Patricia Paay heeft, samen met haar ex-man Adam Curry, een 29-jarige dochter: Christina Curry.

Welke ziekte heeft Patricia Paay?

Patricia kampt alle langere tijd met heupklachten. Zo viel ze in 2019, kort nadat ze een nieuwe heup had gekregen, van de trap.

Waarom ligt Patricia Paay in het ziekenhuis?

Patricia belandde zo’n twee weken geleden onverwacht in het ziekenhuis door een complicatie aan haar heup. Vorige week liet ze weten dat ze de eerste stappen haar herstel had gezet en dat alle nietjes en hechtingen waren verwijderd.

Waaraan is Patricia Paay geopereerd?

Ze kampte met een complicatie aan haar heup en werd geopereerd. Hoewel de 72-jarige blondine daarna liet weten dat het weer goed met haar ging en dat ze hoopte dat ze snel weer naar huis mocht, blijkt de situatie toch ernstiger dan gedacht. Paay zou te lang hebben doorgelopen met de pijn die ze had.

Wat is het vermogen van Gerard Joling?

De inmiddels 60-jarige Gerard Joling loopt dit jaar 350.000 euro mis door de gecancelde optredens. Toch hoeft hij zich geen zorgen te maken over het geld. In 2018 werd zijn vermogen op 15,6 miljoen euro geschat.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd