Wat is het salaris van Chantal Janzen? kijk maar | hoe oud is chantal janzen

Wat is het salaris van Chantal Janzen? kijk maar | hoe oud is chantal janzen

Wat is het salaris van Chantal Janzen? kijk maar | hoe oud is chantal janzen

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Aardig zakcentje. We weten dat Chantal Janzen redelijk tot best wel goed verdiend, maar hoe rijk is ze eigenlijk? In de wandelgangen van Hilvsersum wordt verteld dat Chantal een contract heeft van 1,2 miljoen euro per jaar.

Wat is het salaris van Eva Jinek?

Haar overstap naar RTL4 ruim twee jaar terug leverde Eva Jinek het riante jaarsalaris van ongeveer 1,4 miljoen euro op. In haar begintijd bij RTL4 keken er bijna een miljoen mensen naar haar talkshow, maar tegenwoordig is dat vaak nog maar de helft.

Wat is het vermogen van Eva Jinek?

In 2019 werd het vermogen van Eva nog geschat op zo’n 400.000 euro, maar sinds de overstap naar RTL en de enorme groei in salaris, zal dit bedrag flink gestegen zijn. Ook heeft de talkshow-host nog een appartement in Amsterdam van zo’n 6 ton.

Is Janzen van Chantal Jansen?

Het is puur toeval dat JANZEN en Chantal Janzen dezelfde naam dragen én allebei een voorliefde hebben voor heerlijk geurende huidverzorging. Maar dat heeft nu wél tot een fijne samenwerking geleid: een zijdezacht, verzorgende Shower Foam, Body Lotion en Hand Wash.

Waarom Chantal Janzen geen rijbewijs heeft?

Geen rijbewijs

“Ik ben behoorlijk dromerig en snel afgeleid. Dat weet Marco natuurlijk als geen ander en hij vindt het veel te gevaarlijk als ik ga rijden. En zelf heb ik ook niet echt de dringende behoefte om mijn rijbewijs te halen, hoor, ik red me prima zo.”

Welke talen spreekt Chantal Janzen?

De talen die ze geleerd heeft zijn: Nederlands, Engels en Duits. Omdat ze uit Limburg komt heeft ze natuurlijk ook een Limburgs accent. Een tijdje zat ze op ballet waar ze toen veel aan heeft gehad en wat ze nu dus ook veel gebruikt.

Hoeveel verdient een gast in een talkshow?

Vooral DWDD-tafelheer Marc-Marie Huijbregts boert goed met naar verluidt 2.000 euro per optreden. “Zonder enige voorbereidingen een kop koffie drinken, het kan niet op“, zegt een insider. Maar ook de RTL Boulevard-deskundigen verdienen prima met maar liefst 1.000 euro per optreden, bevestigt Maik de Boer.

Wat verdient een talkshow host?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Presentator

Een presenator op een commerciele zender kan tot €80.000,- per maand verdienen.

Wat verdient een presentator bij rtl4?

Het aanvangssalaris van een Omroepers voor radio, televisie en andere media bedraag meestal tussen de € 1.593 en € 2.604 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.905 en € 3.198 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Hoe kent Chantal Janzen Kiki Over mijn lijk?

Chantal bezocht Kiki in het ziekenhuis en is later ook bij haar thuis geweest om meer tijd met haar te spenderen. Later hebben ze ook nog samen een interview voor het Prinses Máxima centrum opgenomen. Kiki deelde op haar Instagram dat ze ook te zien zal zijn in het 9e seizoen van Over mijn Lijk.

Van wie is Janzen?

Cosmeticamerk Janzen hoopt een netwerk van brandstores in grote Nederlandse winkelsteden neer te zetten. Daarbij zijn zowel eigen filialen als franchisevestigingen een optie, vertelt eigenaar Gertjan Schot aan RetailTrends. Janzen opende onlangs in Den Bosch zijn eerste eigen winkel.

Wie is Kiki Chantal Janzen?

In de voetsporen van Chantal Janzen

De woorden gaan over de 16-jarige Kiki, een meisje dat Chantal twee jaar geleden voor het eerst ontmoette. Niet lang voor hun ontmoeting hoorde Kiki tijdens een vakantie in Thailand dat ze leverkanker had.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd