Wat is er met NikkieTutorials? kijk maar | hoe lang is nikkie de jager

Wat is er met NikkieTutorials? kijk maar | hoe lang is nikkie de jager

Wat is er met NikkieTutorials? kijk maar | hoe lang is nikkie de jager

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials, is zeer openhartig in haar laatste video op YouTube. De wereldberoemde make-up artist uit Uden geeft antwoord op ‘juicy’ vragen die ze haar hele carrière heeft vermeden. Tot nu. Seks, cosmetische ingrepen, alles komt voorbij.

Welke schoenmaat heeft Nikkie de Jager?

Zij is groot. Heel groot zelfs: 1,95 meter en schoenmaat 43 gaf ze tijdens een aflevering prijs. Daarmee won ze mijn sympathie want met m’n 1,85 meter en schoenmaat 41 ben ook niet bepaald petieterig te noemen.

Wat is het geslacht van Nikkie de Jager?

In januari 2020 kwam De Jager internationaal in het nieuws toen ze bekendmaakte dat ze transgender is en liet weten dat ze zich al op zesjarige leeftijd als meisje uitte.

Waar woont Nikki de Jager?

Nikkie de Jager, die een bliksem carriere maakt en zeer geliefd is woont in prachtig landhuis. Nikkie kocht het landhuis in het Brabantse Uden voor 645.000 euro, terwijl de oorspronkelijke vraagprijs 945.000 euro was.

Hoe komt het dat Nicky De Jager zo goed Engels spreekt?

De reden dat De Jager zo’n groot bereik heeft, is de internationale insteek. Vanaf de eerste video spreekt ze Engels, waardoor haar doelgroep niet alleen Nederlanders zijn. In een interview met AD zegt ze dat ze Engels spreekt omdat haar voorbeelden dat ook deden. Niet om haar bereik te vergroten.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd