Wat is er aan de hand met Gerard Joling? kijk maar | hoe oud is gerard joling

Wat is er aan de hand met Gerard Joling? kijk maar | hoe oud is gerard joling

Wat is er aan de hand met Gerard Joling? kijk maar | hoe oud is gerard joling

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Gerard ligt sinds een paar dagen in het ziekenhuis met een longontsteking, waardoor hij verstek moest laten gaan bij de persmoment van De Toppers. Volgens de zanger begon de ontsteking met een vervelend kuchje en heeft hij al twee weken lang last van zijn long. Het bleek geen longembolie te zijn.

Hoeveel kost het om Gerard Joling te boeken?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Gerard Joling is € 16.500 . Deze gage voor het inhuren van Gerard Joling is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Gerard Joling is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Wat is het vermogen van Gerard Joling?

De inmiddels 60-jarige Gerard Joling loopt dit jaar 350.000 euro mis door de gecancelde optredens. Toch hoeft hij zich geen zorgen te maken over het geld. In 2018 werd zijn vermogen op 15,6 miljoen euro geschat.

Is Gerard Joling ziek?

Gerard Joling maakt het goed: ‘Behandeling slaat aan’

Gerard belandde maandag in het ziekenhuis van Amstelveen met een longontsteking. Wat twee weken geleden begon met een vervelend kuchje, bleek toch wat ernstiger te zijn. “Ik kreeg tien dagen geleden griep, geen corona. En daar kwam die longontsteking overheen.

Waarom Gerard Joling in ziekenhuis?

Geer werd precies een week geleden opgenomen in het ziekenhuis nadat hij al enkele weken kampte met een longontsteking. Hij miste daardoor vorige week maandagavond ook de feestelijke start van de kaartverkoop voor het aankomende Toppers-concert in de Johan Cruijff ArenA.

Hoe oud is de nieuwe vriend van Gordon?

ShowbizzGordon Heuckeroth heeft een nieuwe vriend. De 53-jarige Nederlandse zanger en presentator heeft sinds kort een relatie met de 24-jarige Jeffrey de Visser. Dat onthult Gordon aan Shownieuws.

Welke ziekte heeft Gordon?

Syndroom van Gordon, ook gekend als distale artrogrypose type 3, is een uiterst zeldzaam syndroom met multipele congenitale malformaties dat gekarakteriseerd wordt door congenitale hand- en voetcontracturen met variabele gradaties van camptodactylie, klompvoet en, minder frequent, gespleten verhemelte.

Wat is de echte naam van Gordon?

Gordon, artiestennaam en roepnaam van Cornelis Willem Heuckeroth (Amsterdam, 6 juli 1968), is een Nederlands zanger, presentator, columnist, schrijver en ondernemer.

Wat kost Andre Hazes met band?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van André Hazes is € 19.500 – € 49.500 . Deze gage voor het inhuren van André Hazes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wat kost Marco Borsato per uur?

Zo komt Marco Borsato, de aanvoerder van het lijstje met duurste Nederlandse artiesten, een half uurtje op je feestje voor maar liefst 27.500 euro. Als je dan uiteindelijk het bedrag bij elkaar gesprokkeld hebt, is het mogelijk dat de gewenste artiest op het moment van je feestje helemaal niet kan.

Wat is het vermogen van Jan Smit?

Jan Smit zong ze bij elkaar en verdiende er een flinke duit mee. Zijn vermogen wordt in Quote’s jaarlijkse 100 Jonge Miljonairs-lijst op 12 miljoen euro geschat.

Wat is het vermogen van Rene Froger?

Het salaris en vermogen van René Froger

In 2017 werd het vermogen van René Froger op een bizar bedrag van 10 miljoen euro geschat. Niet gek overigens, want Froger heeft naast zijn rol als Topper ook nog andere inkomsten. Zo heeft hij een twee eigen B.V.’s en zit hij in vastgoed.

Wat is het vermogen van Frans Bauer?

Ruim een jaar hierna kwam ‘Bauer Holding’ met een jaarverslag. Hieruit bleek dat die € 14 miljoen nog aan de lag kant was. Hij bezat indertijd volgens het zakenblad alleen aan liquide middelen namelijk al € 13,5 miljoen. Daarmee komt hij aardig in de buurt van zijn concullega Jan Smit.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd