Wat doet Do tegenwoordig? kijk maar | hoe oud is do

Wat doet Do tegenwoordig? kijk maar | hoe oud is do

Wat doet Do tegenwoordig? kijk maar | hoe oud is do

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Tegenwoordig maakt ze af en toe nog muziek en heeft ze wel tours gepland staan, maar die gaan voorlopig nog niet door. Ze is getrouwd en samen met haar man hebben zij een zoon en dochter. Het is een van de meest bekende gezichten van Nederland en ook op haar 39-jarige leeftijd ziet zangeres Do er nog geweldig uit.

Waar is Do gebleven?

In 2022 was Do een secret singer in het televisieprogramma Secret Duets.

Waar woont Do?

Do, haar vriend Marc Verschoor en hun twee kinderen zijn verhuisd naar het Utrechtse plaatsje Abcoude, waar o.a. ook de cabaretier Najib Amhali woont. Een ideale stek voor de kinderen. De koopsom bedroeg 1.080.00 euro en er rust een hypotheek op van 903.000 euro.

Hoe gaat het met zangeres Do?

Zangeres Do gelooft niet in eeuwige trouw

Hoewel alles privé nu van een leien dakje loopt, was dit een paar jaar geleden wel anders. Do en haar man besloten zelfs even van elkaar te scheiden, om twee jaar daarna weer bij elkaar te komen.

Is Do zwanger?

Dominique van Hulst, beter bekend als zangeres Do, is zwanger van een meisje. Dat heeft de 34-jarige zangeres en presentatrice bevestigd aan Shownieuws. Do maakte in juni, toen ze haar buikje niet langer verborgen kon houden, bekend dat ze in verwachting is.

Hoe heet Do echt?

Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do, is zangeres en bekend van haar deelname aan Expeditie Robinson. Achter de schermen is ze al jaren gelukkig met haar partner.

Is Do zwanger 2021?

Do en haar vriend Marc verwachten een tweede kindje. Dat maakte de zangeres bekend bij RTL Boulevard. Do is inmiddels al halverwege haar zwangerschap en kon haar buikje niet langer verbergen. Het werd volgens de zangeres dus tijd om het blije nieuws met de rest van de wereld te delen.

Is Do in verwachting?

Zangeres Do is in verwachting. De 31-jarige zangeres is ruim twaalf weken zwanger van haar eerste kind. Dit laat ze woensdagavond weten aan RTL Boulevard. Do laat weten dat ze altijd wel een kinderwens had.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd