Wat als DHL te laat is? kijk maar | tot hoe laat bezorgd dhl

Wat als DHL te laat is? kijk maar | tot hoe laat bezorgd dhl

Wat als DHL te laat is? kijk maar | tot hoe laat bezorgd dhl

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Wat moet ik doen als mijn zending vertraagd of zoek is? Neem in dat geval contact op met de afzender. Bijvoorbeeld de klantenservice van de webshop waar je het pakket hebt besteld. Zij helpen je verder en kunnen bij DHL een onderzoek opstarten als er iets mis is.

Hoe laat komt DHL op zaterdag?

Van maandag tot en met zaterdag levert DHL Parcel ook in de avond aan huis, tussen 18.00 en 22.00 uur. Ideaal als uw klanten overdag van huis zijn.

Hoe lang duurt het voordat DHL bezorgt?

Hoe snel bezorgt DHL mijn pakket? Binnen Nederland bezorgen we je pakket in principe de volgende dag. Vanwege het coronavirus kan het gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland. De bezorgduur van pakketten naar het buitenland hangt af van de bestemming.

Waarom is mijn pakket vertraagd DHL?

Veelgestelde vragen Wat moet ik doen als mijn zending vertraagd of zoek is? Neem in dat geval contact op met de afzender. Bijvoorbeeld de klantenservice van de webshop waar je het pakket hebt besteld. Zij helpen je verder en kunnen bij DHL een onderzoek opstarten als er iets mis is.

Is er vertraging bij DHL?

Aanpassingen in onze bezorging. Door de combinatie van heel veel bestellingen en de coronamaatregelen zijn vertragingen in de bezorging soms niet te vermijden. In de meeste landen tekent de bezorger voor ontvangst.

Doet DHL op zaterdag bezorgen?

Wij bezorgen je pakket van maandag tot en met zaterdag, in verschillende tijdvensters.

Hoe laat komt de post vandaag?

Op bezorgdagen (dinsdag t/m zaterdag) bezorgen we de post voor 20.00 uur.

Is zaterdag ook een werkdag?

Een werkdag in culturele zin is een dag waarop de meeste mensen met een voltijdse baan of deeltijdbaan werken. In de meeste westerse culturen wordt hiermee een van de dagen van maandag tot en met vrijdag bedoeld (oftewel alle dagen van de week behalve het weekend), met uitzondering van algemeen erkende feestdagen.

Is zaterdag een werkdag voor bezorgen?

Bezorging in Nederland

In Nederland worden pakketten van maandag t/m zaterdag bezorgd. Met het 14-cijferige pakketnummer kun je heel gemakkelijk online je pakket volgen. En op de dag van bezorging informeren we de geadresseerde tot op 1 uur nauwkeurig hoe laat de chauffeur aan de deur staat.

Hoe lang duurt het voordat je een pakketje binnen krijgt?

In Nederland zijn we gewend dat post en pakketten vrijwel altijd binnen 24 uur worden bezorgd. Doe je op dinsdag een brief op de post, dan ligt ie de volgende dag al bij de geadresseerde in de brievenbus. Datzelfde geldt voor pakketjes.

Kan ik zien of er een pakket naar mij onderweg is?

Op track & trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) vind je altijd de laatste informatie over je pakket. Vul de track & trace-code (barcode of ‘niet-thuis code’) en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we je pakket bezorgen.

Wat moet je doen als je pakketje niet is aangekomen?

Vraag de verkoper om contact op te nemen met het postbedrijf dat de bestelling moet afleveren. Je kunt uiteraard zelf contact zoeken met het post- of koeriersbedrijf, bijvoorbeeld als je over een track & trace-nummer beschikt. Aan de hand van die gegevens kun je meer te weten komen over de status van je pakket.

Waar is de bezorger DHL?

Is het op jouw adres een komen en gaan van pakketjes? Met de Mijn DHL app hou je de status van je zendingen eenvoudig in de gaten. En dat niet alleen: je bepaalt ook helemaal zelf waar en wanneer ze bezorgd worden.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd