Waarom staat Undercover seizoen 3 niet op Netflix? kijk maar | undercover hoe laat op netflix

Waarom staat Undercover seizoen 3 niet op Netflix? kijk maar | undercover hoe laat op netflix

Waarom staat Undercover seizoen 3 niet op Netflix? kijk maar | undercover hoe laat op netflix

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

In België heeft Netflix nog niet de rechten van het derde seizoen van Undercover weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix. Ook andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video hebben de serie niet in het aanbod op dit moment.

Hoe laat Undercover Netflix aflevering 8?

Iedere zondagavond om 21.10 uur verschijnt een nieuwe aflevering online. Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Hoe laat begint Undercover vanavond?

20:39 uur. Op de dag dat de eerste aflevering van het derde seizoen van Undercover op Netflix verschijnt, begint het nieuwe seizoen ook op de Vlaamse zender Eén. Het verhaal van Bob en Ferry gaat verder.

Hoe laat Undercover seizoen 3 aflevering 4?

Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 4 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland. Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste drie afleveringen van Undercover seizoen 3. In de eerste afleveringen zagen we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken.

Waar kan je Undercover seizoen 3 kijken?

Seizoen 3 van de serie Undercover gemist? Start met kijken op NPO Start.

Hoe laat komt Undercover laatste aflevering?

Na 8 zinderende afleveringen komt er vandaag een eind aan seizoen 3 van de grootste Nederlands-Vlaamse misdaadserie van dit moment: Undercover. Vanaf zondag 9 januari 2022 (om 21:10 uur) zal het bloedstollende slotstuk te zien zijn op Netflix.

Hoe laat komt Undercover aflevering 6?

Vanavond staat weer een gloednieuwe aflevering op het programma van Undercover (2019–2022). Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 6 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland. In de eerste afleveringen zagen we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken.

Waar wordt Undercover op uitgezonden?

Vanaf zondag 21 november 2021 om 21:00 uur ’s avonds wordt daar elke week om die tijd een nieuwe episode vertoond. Nederlanders kunnen die zelfde dag vanaf 21:10 uur op Netflix naar nieuwe afleveringen kijken.

Hoe laat komt Undercover 3?

Samenwerking Ferry en Bob

Ferry komt op zijn beurt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingekomen. De twee blijken elk hun eigen belang te hebben om de handen nu in één te slaan. Undercover seizoen 3 gaat op 21 november van start op Netflix.

Welke dag Undercover op tv?

Het derde seizoen van ‘Undercover’ gaat vanaf 21 november van start op Netflix. Dat heeft de streamingdienst maandag bekendgemaakt. Acht weken lang verschijnt er iedere zondag een nieuwe aflevering.

Hoe eindigt Undercover?

Bob kiest voor zijn familie, terwijl Ferry berooid achter blijft (met wel honderdduizend euro in zijn achterzak). Anderen zien juist een open einde in gewapende vrede tussen Ferry en Bob. Een officieel bericht van de makers is er nog niet, dus we zullen nog moeten wachten of er een vierde seizoen komt.

Hoe laat Undercover seizoen 3 aflevering 7?

Vanavond staat weer een gloednieuwe aflevering op het programma van Undercover (2019–2022) seizoen 3. Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 7 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland.

Hoe laat komt de nieuwe aflevering van mocro maffia?

En precies wanneer 15 oktober 2021 begint bij het hoofdkantoor, om 00:00 uur Pacific Time en dus om 09:00 uur Midden-Europese Tijd (Nederlandse tijd), wordt de serie online gezet bij Netflix.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd