Waarom staat Undercover seizoen 3 niet op Netflix? kijk maar | hoe laat nieuwe undercover

Waarom staat Undercover seizoen 3 niet op Netflix? kijk maar | hoe laat nieuwe undercover

Waarom staat Undercover seizoen 3 niet op Netflix? kijk maar | hoe laat nieuwe undercover

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

In België heeft Netflix nog niet de rechten van het derde seizoen van Undercover weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix. Ook andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video hebben de serie niet in het aanbod op dit moment.

Hoe laat begint Undercover vanavond?

20:39 uur. Op de dag dat de eerste aflevering van het derde seizoen van Undercover op Netflix verschijnt, begint het nieuwe seizoen ook op de Vlaamse zender Eén. Het verhaal van Bob en Ferry gaat verder.

Hoe laat Undercover seizoen 3 aflevering 4?

Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 4 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland. Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste drie afleveringen van Undercover seizoen 3. In de eerste afleveringen zagen we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken.

Hoe laat komt Undercover op België?

Hoe laat komt seizoen 3 van Undercover in België? De uitzending in België zal worden verzorgd op de TV-zender Één. Vanaf zondag 21 november 2021 om 21:00 uur ’s avonds wordt daar elke week om die tijd een nieuwe episode vertoond.

Waar is Undercover seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix Nederland? Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november 2021 te zien op Netflix in Nederland. Elke week zal er een nieuwe aflevering online verschijnen van de in totaal 8 episodes.

Waar kan je Undercover seizoen 3 kijken?

Seizoen 3 van de serie Undercover gemist? Start met kijken op NPO Start.

Hoe laat komt Undercover 3?

Samenwerking Ferry en Bob

Ferry komt op zijn beurt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingekomen. De twee blijken elk hun eigen belang te hebben om de handen nu in één te slaan. Undercover seizoen 3 gaat op 21 november van start op Netflix.

Waar wordt Undercover uitgezonden?

Vanaf 6 september 2020 werd de reeks uitgezonden op Eén. Op 5 oktober 2020 begonnen de opnames voor het derde seizoen. Vanaf 21 november 2021 was de reeks wekelijks te zien, in België op Eén en via VRT NU en in Nederland op Netflix.

Hoe laat komt Undercover aflevering 6?

Vanavond staat weer een gloednieuwe aflevering op het programma van Undercover (2019–2022). Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 6 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland. In de eerste afleveringen zagen we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken.

Hoe laat komt aflevering 4 van Undercover?

Iedere zondagavond om 21.10 uur verschijnt een nieuwe aflevering online.

Hoe eindigt Undercover?

Bob kiest voor zijn familie, terwijl Ferry berooid achter blijft (met wel honderdduizend euro in zijn achterzak). Anderen zien juist een open einde in gewapende vrede tussen Ferry en Bob. Een officieel bericht van de makers is er nog niet, dus we zullen nog moeten wachten of er een vierde seizoen komt.

Hoe laat Undercover seizoen 3 aflevering 7?

Vanavond staat weer een gloednieuwe aflevering op het programma van Undercover (2019–2022) seizoen 3. Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 7 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland.

Welke Belgische zender Undercover?

De laatste uitzending van de serie Undercover op de Belgische zender Eén bevatte zondagavond een technische fout. Bij scènes waarin Turks werd gesproken was tegelijkertijd de Nederlandse voice-over te horen.

Waarom staat Undercover seizoen 2 niet op Netflix?

Undercover is een Netflix Original-serie, dus op deze streamingdienst zijn de afleveringen te bekijken. De serie zal dan ook niet te zien zijn op Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd