Waarom staat Undercover seizoen 3 niet op Netflix? kijk maar | hoe laat komt undercover op netflix

Waarom staat Undercover seizoen 3 niet op Netflix? kijk maar | hoe laat komt undercover op netflix

Waarom staat Undercover seizoen 3 niet op Netflix? kijk maar | hoe laat komt undercover op netflix

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

In België heeft Netflix nog niet de rechten van het derde seizoen van Undercover weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix. Ook andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video hebben de serie niet in het aanbod op dit moment.

Hoe laat begint Undercover vanavond?

Iedere zondagavond om 21.10 uur verschijnt een nieuwe aflevering online.

Hoe laat Undercover seizoen 3 aflevering 4?

Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 4 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland. Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste drie afleveringen van Undercover seizoen 3. In de eerste afleveringen zagen we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken.

Waar is Undercover seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix Nederland? Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november 2021 te zien op Netflix in Nederland. Elke week zal er een nieuwe aflevering online verschijnen van de in totaal 8 episodes.

Waar kan je Undercover seizoen 3 kijken?

Seizoen 3 van de serie Undercover gemist? Start met kijken op NPO Start.

Waar wordt Undercover op uitgezonden?

Vanaf zondag 21 november 2021 om 21:00 uur ’s avonds wordt daar elke week om die tijd een nieuwe episode vertoond. Nederlanders kunnen die zelfde dag vanaf 21:10 uur op Netflix naar nieuwe afleveringen kijken.

Waar wordt Undercover uitgezonden?

Vanaf 6 september 2020 werd de reeks uitgezonden op Eén. Op 5 oktober 2020 begonnen de opnames voor het derde seizoen. Vanaf 21 november 2021 was de reeks wekelijks te zien, in België op Eén en via VRT NU en in Nederland op Netflix.

Hoe laat komt Undercover aflevering 6?

Vanavond staat weer een gloednieuwe aflevering op het programma van Undercover (2019–2022). Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 6 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland. In de eerste afleveringen zagen we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken.

Hoe laat nieuwe aflevering Undercover seizoen 3?

We zijn er inmiddels achter gekomen dat seizoen 3 van Undercover vanaf zondag 21 november 2021 om 21:10 uur ’s avonds te zien zal zijn op Netflix. De eerste zeven afleveringen werden vorige weken uitgezonden en nu staat episode 8 (het slotstuk) op het programma.

Hoe loopt Undercover seizoen 3 af?

In seizoen 3 zien we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken. Ze moeten proberen het vertrouwen te winnen van drugsbaron Leyla Bulut (Nazmiye Oral), die samen met haar man de XTC-wereld heeft overgenomen sinds Ferry in de gevangenis belandde.

Hoe eindigt Undercover?

Bob kiest voor zijn familie, terwijl Ferry berooid achter blijft (met wel honderdduizend euro in zijn achterzak). Anderen zien juist een open einde in gewapende vrede tussen Ferry en Bob. Een officieel bericht van de makers is er nog niet, dus we zullen nog moeten wachten of er een vierde seizoen komt.

Hoe laat Undercover seizoen 3 aflevering 7?

Vanavond staat weer een gloednieuwe aflevering op het programma van Undercover (2019–2022) seizoen 3. Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 7 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland.

Hoeveel afleveringen seizoen 3 Undercover?

Netflix heeft bekendgemaakt dat het derde seizoen van Undercover acht afleveringen telt. Daarbij zijn ook de titels van ieder episode onthuld. Zo heet de eerste aflevering Boze Oog, de tweede Festival Shop Super Sales en de laatste Showdown.

Hoe laat komt de nieuwe aflevering van mocro maffia?

En precies wanneer 15 oktober 2021 begint bij het hoofdkantoor, om 00:00 uur Pacific Time en dus om 09:00 uur Midden-Europese Tijd (Nederlandse tijd), wordt de serie online gezet bij Netflix.

Waarom staat Undercover seizoen 2 niet op Netflix?

Undercover is een Netflix Original-serie, dus op deze streamingdienst zijn de afleveringen te bekijken. De serie zal dan ook niet te zien zijn op Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd