Waarom heeft Chantal Janzen geen rijbewijs? | hoe oud is chantal janzen

Waarom heeft Chantal Janzen geen rijbewijs? | hoe oud is chantal janzen

Waarom heeft Chantal Janzen geen rijbewijs? | hoe oud is chantal janzen

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Hoewel het hebben van een rijbewijs voor veel mensen een vanzelfsprekendheid is, heeft Chantal Janzen er bewust voor gekozen om geen rijbewijs te halen. In interviews heeft ze hierover gezegd dat ze simpelweg niet geïnteresseerd is in autorijden.

Hoeveel kinderen heeft Chantal?

Chantal Janzen vormt samen met haar man, twee zoons en stiefkinderen al jaren een gelukkig samengesteld gezin, maar dat zoontje Bobby daar deel van uitmaakt stond niet lang op de planning ,,Ik wist namelijk echt niet of ik nog een kind wilde, na James”, vertelt Janzen in haar editorial.

Van wie wordt Chantal Janzen oma?

Esmee is de dochter van Marco Geeratz, de man van Chantal met wie ze in 2014 trouwde.

Waar in Amsterdam woont Chantal Janzen?

Nieuwe Amsterdamse woning van Chantal Janzen

Enfin, blijkbaar zit het gewoon goed en heeft het ogenschijnlijk geen conflicten of spanningen opgeleverd, want de twee hebben samen een miljoenenpand in het Museumkwartier in Amsterdam aangeschaft, meldt Bekende Buren.

Wat is er met het gezicht van Chantal Janzen?

Sinds de lockdown is de RTL-ster gestopt met behandelingen en prikjes in haar gezicht. Via Instagram laat Chantal weten daar absoluut geen spijt van te hebben en schrijft: ‘Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten.

Welke auto rijdt Chantal Janzen?

Met haar carrière gaat het uitstekend en dan verwachten we natuurlijk ook een mooie auto. Die heeft ze zeker weten met een Porsche 911, maar ze rijdt er zelf absoluut niet in. Chantal Janzen heeft namelijk helemaal geen rijbewijs. Als ze met de Porsche op stap gaan rijdt haar man ermee.

Is Chantal gescheiden?

De oververhitte woningmarkt zorgt ervoor dat steeds meer gescheiden mensen dakloos worden. VROUW sprak Chantal Berends die in een moeilijke situatie terechtkwamen, nadat haar huwelijk op de klippen liep. „Een tijdje na mijn scheiding kreeg ik last van paniekaanvallen en belandde ik uiteindelijk in de ziektewet.”

Waar is de serie Chantal opgenomen?

De reeks werd bedacht en geschreven door Mathias Sercu, terwijl Jeroen Dumoulein tekende voor de regie. Het eerste seizoen werd opgenomen in 2021, het tweede in 2022. De opnames vonden voornamelijk plaats in de gemeente Lo-Reninge.

Waar wordt de serie Chantal opgenomen?

In Lo-Reninge zijn de opnames gestart van de nieuwe tv-reeks “Chantal”, een spin-off van de populaire fictiereeks “Eigen Kweek”, die eerder al te zien was op Eén. De reeks draait rond Chantal Vantomme (Maaike Cafmeyer), de politieagente die bevriend was met de familie Welvaert in de reeks.

Met wie heeft Chantal Janzen ruzie?

Het lijkt erop dat Chantal Janzen haar megaruzie met John de Mol weer heeft bijgelegd. Ze is namelijk op visite geweest bij Talpa. “Blijkbaar is het inmiddels allemaal weer koek en ei.” Gekopieërd!

Welke talen spreekt Chantal Janzen?

De talen die ze geleerd heeft zijn: Nederlands, Engels en Duits. Omdat ze uit Limburg komt heeft ze natuurlijk ook een Limburgs accent. Een tijdje zat ze op ballet waar ze toen veel aan heeft gehad en wat ze nu dus ook veel gebruikt.

Wie is de schoonzoon van Chantal Janzen?

Niet alleen Chantal Janzen staat in de spotlights, ook haar stiefzoon Zion Geeratz (19) timmert hard aan de weg. Stiefzoon Zion is namelijk werkzaam als model bij Touché Model. De echtgenoot van Chantal heeft drie kinderen uit een eerdere relatie. Op Instagram showt Zion zijn looks vol trots.

Is Chantal Janzen Duits?

In navolging van Linda de Mol en Sylvie Meis is de Nederlandse actrice, presentatrice, zangeres en &C-founder Chantal Janzen nu ook een supertalent op de Duitse televisie.

Wat is het vermogen van Chantal Janzen?

Maar hoe rijk is ze eigenlijk? In de wandelgangen van Hilvsersum wordt verteld dat Chantal een contract heeft van 1,2 miljoen euro per jaar. Buiten deze inkomsten verschijnt zij ook nog wel eens in een commercial, die haar zeker meerdere tonnen euro’s opleveren. Ook is ze in te huren als spreker of presentatrice.

Wat is het lievelingseten van Chantal Janzen?

Spaghetti-ritueel

“Meestal eten we wel één keer per week echt met z’n allen en dan moet Marco spaghetti maken”, vertelt Chantal. Waarop Marco reageert: “Ja, spaghetti is misschien wel ons ritueel.”

Welke mascara gebruikt Chantal Janzen?

En daarvoor gebruikt ze dus geen gesponsorde producten, maar items die Chantal gewoon echt fijn vindt, zelf koopt, en helemaal op maakt. Dit is haar favoriete make-up: Mascara – Chanel Le Volume De Chanel #10 Noir Sneldrogende mascara die zorgt voor gekrulde wimpers en extra veel volume.

Wat is er met Chantal Janzen gebeurd?

Chantal Janzen heeft vrijdag een vervelende ochtend achter de rug. Op sociale media laat de presentatrice weten door haar rug te zijn gegaan. “Hoi ik ben Chantal Janzen, ik ben 43 jaar en ik ben vanochtend door m’n rug gegaan”, aldus Chantal in haar Instagram Stories.

Welke haarkleur heeft Chantal Janzen?

We kennen Chantal Janzen vooral met blonde lokken, maar op een blauwe maandag heeft ze d’r haar ook zwart geverfd. Al is dat volgens de presentatrice duidelijk niet voor herhaling vatbaar. ‘Ga ik niet meer doen’, schrijft ze bij een foto met pikzwart kapsel.

Wat voor opleiding heeft Chantal Janzen gedaan?

Biografie. Janzen studeerde op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten aan de opleiding Jazz- en Musicaldans. Ze kreeg hier les in klassieke dans, moderne dans, jazzdans, acteren, spel en zang, tapdansen en musicalrepertoire.

Waarom is Chantal Janzen gestopt met Kees en Co?

Chantal Janzen zal niet terugkeren als Coosje in Kees & Co. De comedyserie rond Kees Heistee, een rol van Simone Kleinsma, werd dit jaar nieuw leven ingeblazen, maar door de drukke agenda van de RTL-ster is ze genoodzaakt nu al afscheid te nemen van de serie. Dat vertelde ze vanavond in RTL Boulevard.

Wat is het lievelingseten van Chantal Janzen?

Spaghetti-ritueel

“Meestal eten we wel één keer per week echt met z’n allen en dan moet Marco spaghetti maken”, vertelt Chantal. Waarop Marco reageert: “Ja, spaghetti is misschien wel ons ritueel.”

Is Chantal Janzen vegetarier?

De presentatrice is overduidelijk geen veganist of vegetariër. Chantal houdt van eten, en maakte dat duidelijk tijdens haar zwangerschap. Toen had ze last van veel eetbuien. Haar echtgenoot Marco liet al eerder ontvallen dat Chantal zich tijdens deze zwangerschap heel erg laat gaan op het gebied van eten.