Waar wordt Peter R. de Vries gecremeerd? kijk maar | hoe is het nu met peter

Waar wordt Peter R. de Vries gecremeerd? kijk maar | hoe is het nu met peter

Waar wordt Peter R. de Vries gecremeerd? kijk maar | hoe is het nu met peter

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Zo’n 7500 mensen stonden in het Amsterdamse theater even stil bij zijn kist. Gisteren woonden zo’n 700 familieleden, vrienden, bekenden en collega’s het afscheid van de onlangs neergeschoten en vorige week donderdag overleden De Vries bij. Daarna werd hij in besloten kring gecremeerd.

Wie is geliefde Peter R. de Vries?

Dit is er bekend over de vriendin van Peter R. de Vries. Ze wilde niet ‘het liefje van’ zijn. Daarom bleef Tahmina Akefi lang uit de publiciteit als de liefdespartner van Peter R. de Vries. De twee ontmoetten elkaar in 2015 bij Pauw, waar ze allebei aan tafel zitten.

Hoeveel kogels Peter R. de Vries?

Misdaadjournalist Peter R. de Vries is dinsdagavond midden in Amsterdam in zijn hoofd geschoten. Volgens omstanders klinken er in totaal vijf schoten.

Was Peter R. de Vries in coma?

Hij werd in het hoofd geraakt en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar heeft hij ruim een week in coma gelegen.

Hoe lang is Peter R. de Vries misdaadverslaggever?

De Vries werd vooral bekend door zijn televisieprogramma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, dat van oktober 1995 tot en met juni 2012 werd uitgezonden, eerst door RTL 4 en later door SBS6. In dit programma behandelde hij aan misdaad gerelateerde zaken, zoals moord- en verkrachtingszaken, oplichting en kinderporno.

Waar is de rustplaats van Peter R. de Vries?

AMSTERDAM – Na het publieke afscheid van gisteren in Koninklijk Theater Carré, waar zo’n kleine 8000 personen op afkwamen hebben vandaag familie, vrienden en collega’s in besloten kring afscheid genomen van misdaadjournalist Peter R. de Vries.

Is Peter R gecremeerd?

De Vries is in besloten kring gecremeerd. Vorige week donderdag overleed Peter R. de Vries in het ziekenhuis aan zijn verwondingen die hij een week eerder had opgelopen toen hij van dichtbij in Amsterdam werd neergeschoten.

Wie is de geheime vriendin van Peter R. de Vries?

Vriendin Peter R. de Vries: De aanslag had voorkomen kunnen worden. Ze heet Tahmina Akefi. Zondag trad de 39-jarige journalist in de documentaire De partner van Peter R. de Vries. Vertrouwelijk!

Wie is al 6 jaar de vriendin van Peter R. de Vries?

De Vries? De partner van misdaadverslaggever Peter R. de Vries is zondagavond voor het eerst uit de anonimiteit getreden. Tahmina Akefi had zes jaar een relatie met Peter en was tot nu toe altijd anoniem geweest, omdat zij niet bekend wilde staan als ‘het liefje van’.

Hoe oud partner Peter R. de Vries?

De partner van Peter R. de Vries is zondagavond voor het eerst uit de anonimiteit getreden. Zes jaar lang had Tahmina Akefi (39) een relatie met de bekende misdaadjournalist. In de WNL-documentaire Vertrouwelijk! vertelt ze onder meer dat zij en De Vries gevolgd werden in de weken voor de moord.

Kun je een kogel door je hoofd overleven?

Meestal ben je dood,maar met veel geluk kan je het ook overleven.

Kan Peter R. de Vries weer ademen?

De toestand van misdaadjournalist Peter R. de Vries is nog zeer kritiek, maar stabiel. Dat melden ingewijden aan het AD en Het Parool. “Hij haalt zelfstandig adem en heeft een polsslag, maar is nog niet bij bewustzijn. Het is onduidelijk hoeveel hersenschade hij heeft opgelopen”, schrijven de twee kranten.

Kan Peter R. de Vries weer zelf ademen?

Die kranten melden: “De toestand van Peter R. de Vries is volgens ingewijden kritiek, maar stabiel. Hij haalt zelfstandig adem en heeft een polsslag, maar is nog niet bij bewustzijn.”

Kan Peter R. de Vries herstellen?

Het herstel van Peter R. De Vries zal tijd nodig hebben en “misschien ook wel geluk”, dat zegt Mike Hogervorst, chirurg en medisch hoofd traumachirurgie van het UMCG, woensdag in de uitzending van Humberto. De misdaadverslaggever vecht sinds dinsdagavond voor zijn leven.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd