Waar wordt Glory 78 uitgezonden? kijk maar | hoe laat vecht badr 4 september

Waar wordt Glory 78 uitgezonden? kijk maar | hoe laat vecht badr 4 september

Waar wordt Glory 78 uitgezonden? kijk maar | hoe laat vecht badr 4 september

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Hesdy Gerges won bij dit gala in de Brabanthallen van Tomas Hron. Ook waren er onder meer zeges voor Murthel Groenhart, Mourad Bouzidi, Tyjani Beztati en Zakaria Zouggary. Dit evenement werd live op televisie en via de livestream uitgezonden door Ziggo Sport Totaal.

Welke zender zendt Badr Hari uit?

De wedstrijd was live op tv en per livestream te zien bij Ziggo Sport.

Welke zender Badr Hari 4 september?

GLORY 78 met het gevecht van Badr Hari is zaterdag 4 september vanaf 20.00 uur te zien via de betaalde livestream van GLORY.

Hoe laat is Glory 78 afgelopen?

Badr Hari vs Wrzosek is de laatste partij van de avond. We verwachten dat hij rond 22:45/23:00 de ring in Ahoy Rotterdam betreed. Maar om er zeker van te zijn dat je niets van het vuurwerk mist adviseren we je om al eerder in te schakelen.

Waar kan ik GLORY 78 gratis kijken?

U kunt GLORY streamen op www.gloryfights.com met behulp van de webbrowsers Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox of Safari.

Waar kan ik GLORY 80 kijken gratis?

De preliminary card is GRATIS te zien in de livestream op de website van GLORY en KIJK.nl. Je kunt de preliminary card ook kijken op de livestream via Gids.tv. Vervolgens is het vanaf 20.00 uur écht tijd voor GLORY 80, met niet minder dan vijf spectaculaire gevechten.

Welke zender speelt Badr Hari 2022?

Ben Saddik – Levi Rigters livestream

De gevechten met Badr Hari en Jamal Ben Saddik zijn exclusief te bekijken via de Pay Per View (PPV)-livestream van GloryFights. De livestream is van over de hele wereld te bekijken, en begint op 19 maart 2022 om 20:00 uur.

Waar is GLORY op te zien?

Een pay per view voor GLORY 80 kost eenmalig €19,99. Met dit ticket is het hele evenement live te kijken op de website van GLORY. De preliminary card is GRATIS te zien in een livestream via Gids.tv. Het evenement GLORY 80 is zaterdag 19 maart vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien.

Waar kan ik GLORY gratis kijken?

Via het online platform van Kijk.nl kan iedereen die zich in Nederland bevindt gratis glory live kijken!

Welke zender speelt Badr Hari 2021?

GLORY 78 met het gevecht van Badr Hari is zaterdag 4 september vanaf 20:00 uur te zien via de betaalde livestream van GLORY.

Waar kan ik gratis Badr Hari kijken?

Op onze website vind je alleen maar directe linkjes naar onder meer Hesgoal, LIVE TV en 365LIVE waar je dus live topsport kunt kijken. Ook via websites als Actueel Sportnieuws en Gratis Sport Kijken kan je een livestream van Badr vs Wrzosek online vinden.

Waar kun je vanavond kickboks gevecht Badr Hari kijken?

Glory 80 Badr Hari vs Arek Wrzosek 2 wil je niet missen dus wij vertellen je graag hoe te kijken waar en hoe laat. Via livestream vanaf 20:00 uur. Vandaag zaterdag 19 maart kun je Glory 80 live kijken via livestream op Glory Fight (klik hier om te kijken). Voor 19,99 euro kun je een digitaal kaartje kopen.

Hoe lang duurt GLORY?

Vervolgens is de main card vanaf 20.00 uur te zien. Deze main card bestaat in totaal uit vijf gevechten. Gemiddeld wordt de duur van een gevecht op een halfuur ingeschat. Bekijk de volledige fight card van GLORY 80 op Gids.tv.

Hoe laat begint GLORY Collision 3?

Aanvang: 18.00 uur

Zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven verdedigt zijn titel tegen Ben Saddik in GelreDome tijdens GLORY: Collision 3 op 23 oktober 2021.

Hoe laat is Glory 79?

Het evenement GLORY Collision 3 met o.a. Rico Verhoeven – Jamal Ben Saddik is op zaterdag 23 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van GLORY. Daarvoor is GLORY 79 vanaf 18.00 uur GRATIS te zien op de livestream via Gids.tv.

Waar kan je gratis kickboksen kijken?

De ‘kleinere’ wedstrijden zijn vaak als voorprogramma gratis te zien via livestreams in verschillende landen. In Nederland kan dit bijvoorbeeld bij KIJK.nl. Dit was ook het geval bij het gevecht om de wereldtitel zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en de Belg Jamal Ben Saddik.

Waar kan ik Glory 79 gratis kijken?

GLORY Collision 3 is exclusief beschikbaar op pay-per-view en kan alleen online worden gekocht op www.gloryfights.com. GLORY Collision 3 wordt NIET uitgezonden op tv. Je kunt de pay-per-view voor € 19,99, £ 17,99 of US $ 24,99 overal ter wereld kopen en streamen. GLORY 79 is gratis beschikbaar op www.gloryfights.com.

Waar wordt Glory 79 uitgezonden?

Dit gevecht was live op tv en middels een livestream te bekijken bij Ziggo Sport Totaal. Ook in 2021 vocht ‘The King of Kickboxing’ tegen Jamal Ben Saddik.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd