Waar woont Ron Brandstede? kijk maar | hoe oud is ron brandsteder

Waar woont Ron Brandstede? kijk maar | hoe oud is ron brandsteder

Waar woont Ron Brandstede? kijk maar | hoe oud is ron brandsteder

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Sinds 1983 is hij getrouwd met Yvonne Baggen en samen hebben ze twee zoons. Oudste zoon Rick is net als zijn vader presentator geworden. Brandsteder woont aan de Loosdrechtse Plassen en heeft een tweede huis in Spanje.

Wat is het vermogen van Frans Bauer?

Al met al koersen we Bauers totale vermogen op tenminste €23 miljoen. Een ietwat karige schatting, maar nog altijd een stuk royaler dan die van zijn collega’s Jan Smit (€12 miljoen), Guus Meeuwis (€8 miljoen) en Marco Borsato (€5 miljoen).

Wat is het vermogen van Gordon?

Gordon Heuckeroth verdient per jaar ongeveer € 900.000,-, dat het iets minder is komt doordat Gordon geen onderdeel meer uitmaakt van de Toppers. Het vermogen van Gordon wordt geschat op 6 tot 8 miljoen euro, ietsje minder dan Gerard dus.

Is Rob Brandsteder ziek?

In het ziekenhuis kreeg hij verschrikkelijk nieuws te horen: omdat een groot deel van zijn zenuwen in zijn rug onherstelbaar waren beschadigd en dat hij permanent verlamd zou blijven. Een grote klap voor de ooit zo actieve Robert.

Wie is de rijkste zanger van Nederland?

Tiësto, ofwel Tijs Verwest, is de rijkste muziekartiest van Nederland. Volgens zakenmagazine Quote heeft de dj, die inmiddels 48 jaar oud is, al 100 miljoen euro bij elkaar gedraaid. Tiësto heeft dat bedrag overigens mede verdiend door te investeren in muziekplatforms.

Wat is het vermogen van Ilse de Lange?

Ilse de Lange, 3 miljoen.

Wat is het vermogen van Gerard Joling?

Bekendeburen zocht het uit. Gerard is eigenaar van 1 bedrijf met de naam Mineur B.V. en daar zit het grote geld van Geer in opgeborgen. Volgens de cijfers van 2018, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, bedraagt het eigen vermogen maar liefst 15,6 miljoen euro.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd