Waar woont Dieuwertje Blok? kijk maar | hoe oud is dieuwertje blok

Waar woont Dieuwertje Blok? kijk maar | hoe oud is dieuwertje blok

Waar woont Dieuwertje Blok? kijk maar | hoe oud is dieuwertje blok

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Terwijl Dieuwertje Blok (63) in haar woning in Aerdenhout koffie zet, laat haar echtgenoot Peter de Bie (70, presentator van het radioprogramma Nieuwsweekend) mij de tuin zien. ,,Dit is de duurste gemeente van Nederland, maar wij wonen in de sloppenwijk daarvan”, zegt hij met een glimlach.

Wat voor werk doet Dieuwertje Blok?

Dieuwertje Blok zet zich al jaren in als ambassadeur van de Hartstichting. We kennen haar als presentatrice van veel radio- en tv-programma’s, waaronder het Sinterklaasjournaal. Voor de Hartstichting presenteert zij belangeloos bijeenkomsten voor vrijwilligers en wetenschappers.

Wie is de vervanger van Dieuwertje Blok?

De presentatie is opnieuw in handen van Jan de Hoop (66), bekend van RTL Nieuws.

Wie speelt Malle Pietje Sinterklaasjournaal?

Malle Pietje (Sinterklaas), personage uit het Sinterklaasjournaal, gespeeld door Owen Schumacher.

Hoe oud is Ozosnel?

Dit jaar wordt het paard van Sinterklaas 9 jaar oud. Het duurt namelijk ongeveer 6 jaar voordat het skelet van een paard helemaal volgroeid is en bereden mag worden. Als dit eerder gebeurt dan kan een paard last van zijn rug krijgen.

Wie gaat het Sinterklaasjournaal presenteren 2022?

Dieuwertje Blok (1957) presenteert wekelijks op Radio 4 het programma Podium. Sinds 8 november presenteert ze ook weer het Sinterklaasjournaal. Tot eind februari 2022 is ze met Jeroen Kramer op theatertournee met de kindervoorstelling De Prins van Oranje.

Hoe lang presenteert Dieuwertje Blok al het Sinterklaasjournaal?

Sinds 2001 is ze het gezicht van het Sinterklaasjournaal (“de leukste baan van Nederland”) en sinds 2003 presenteert ze ook de intocht van Sinterklaas. Haar radiowerk neemt in de loop van de jaren steeds meer toe: tot 2005 is ze een van de wekelijkse presentatoren van het radioprogramma Desmet Live.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd