Waar staat het huis van André Hazes? kijk maar | hoe oud is andre hazes

Waar staat het huis van André Hazes? kijk maar | hoe oud is andre hazes

Waar staat het huis van André Hazes? kijk maar | hoe oud is andre hazes

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

De zanger heeft een appartement gekocht in de chique Rotterdamse wijk Hillegersberg, naar verluidt voor 815.000 euro. Het huis is slechts enkele kilometers verwijderd van de villa waar zijn ex Monique Westenberg is blijven wonen met hun zoontje André (4). Dat bevestigt de manager van André na berichtgeving van Story.

Wat is de leeftijd van Sarah Van Soelen?

Sarah van Soelen (25) heeft vandaag iets te vieren en deelt dit maar al te graag met haar volgers op Instagram. De influencer is vandaag precies twee jaar clean, na verslaafd te zijn geweest aan verschillende verdovende middelen.

Hoe rijk is André Hazes?

André heeft het dus goed voor elkaar en is lekker aan de weg aan het timmeren met diverse projecten. Zijn vermogen wordt geschat op maar liefst 4 miljoen euro.

Waarom had André Hazes nog maar een half jaar te leven?

Een beetje failliet,’ kopt deze krant. Voor André is 1996 vervolgens een cruciaal jaar. Hij ruilt – na de mededeling van zijn arts dat hij, als hij doorgaat met drinken, nog maar een half jaar leeft – zijn zo vertrouwde gerstenat in voor vruchtdrankjes.

Heeft André Hazes in de Arena opgetreden?

Optreden in de Arena heeft André goed gedaan. Hij heeft er vertrouwen in dat hij dat nog twee keer kan. Daarom plant hij voor 2004 nog een keer twee concerten in, maar die gaan niet door. Volgens zijn woordvoerder staan relatieproblemen hem in de weg.

Wat voor werk doet Sarah Van Soelen?

Haar eigen geld verdienen doet Sarah middels haar eigen webshop Chicas Winnyalice, waarvoor ze zichzelf ook inhuurt als model. Dankzij haar relatie met André schoten haar socialemediavolgers omhoog en kreeg ze een geverifieerde status op Instagram. Collabs zijn mogelijk via het gelijknamige bureau.

Was André Hazes voor Feyenoord?

Veel rasechte Amsterdammers zullen nooit wijken van de zijde van hun voetbalclub Ajax, maar André Hazes kon je geen Ajacied noemen. André was juist een groot van van Feyenoord. Het liedje Bloed, Zweet & Tranen zou ook eigenlijk geschreven zijn voor de Rotterdamse club.

Waar gaat Andre Hazes wonen in Hillegersberg?

Het appartement in de chique Rotterdamse wijk Hillegersberg zou naar verluidt zo’n 815.000 euro hebben gekost. En wel zo handig: het ligt vlakbij de villa waar ex-geliefde Monique Westenberg en zoon André wonen. Op 15 juli maakten André en Sarah wereldkundig samen te gaan wonen. ‘Eindelijk is het zo ver.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd