Waar kun je Rico kijken? kijk maar | hoe laat moet rico boksen

Waar kun je Rico kijken? kijk maar | hoe laat moet rico boksen

Waar kun je Rico kijken? kijk maar | hoe laat moet rico boksen

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

De livestream is onder meer te vinden op het YouTube-channel van Spike. Ook is de gratis livestream te vinden bij Kijk (de streamingdienst van Talpa). De wedstrijden van het hoofdprogramma (zoals Rico Verhoeven versus Alistair Overeem) zijn vanzelfsprekend niet op die gratis livestream te bekijken.

Waar is GLORY te zien?

U kunt GLORY bekijken door naar www.gloryfights.com te gaan met de webbrowsers Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox of Safari of door de GLORY Fight Fight Fight-app te downloaden met uw Apple-apparaat (App Store link) of uw Android-apparaat (Google Play link). Zowel Chromecast als AirPlay worden ondersteun.

Waar kan je Rico VS Jamal kijken tv?

De kickboxwedstrijd zal helaas niet op TV worden uitgezonden, maar wel kun je online zien hoe de twee de strijd met elkaar aan zullen gaan. Het schema ziet er als volgt uit: Vanaf 18:00 uur op zaterdag 23 oktober 2021 gaat Glory 79 van start. Dat kun je hier bij KIJK.nl bekijken.

Kan je Rico Verhoeven gratis kijken?

Het titelgevecht van de avond, die tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik, is niet via de gratis livestream van KIJK.nl te zien. Hiervoor heb je een ‘pay-per-view’ ticket van GLORY Collision 3 nodig, die 19,99 euro kost.

Waar kan ik gratis Glory kijken?

Via het online platform van Kijk.nl kan iedereen die zich in Nederland bevindt gratis glory live kijken!

Hoe kijk je Glory op je tv?

Het evenement GLORY 80 is zaterdag 19 maart vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay per view-tickets zijn verkrijgbaar via de website van GLORY. De preliminary card begint om 19.00 uur en is te zien op de website van GLORY, KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Waar kan ik het gevecht van Badr Hari zien?

De gevechten met Badr Hari en Jamal Ben Saddik zijn exclusief te bekijken via de Pay Per View (PPV)-livestream van GloryFights. De livestream is van over de hele wereld te bekijken, en begint op 19 maart 2022 om 20:00 uur. Er is een klein prijsverschil afhankelijk van waar ter wereld je bent.

Wat kost de livestream Rico Verhoeven?

GLORY Collision 3 is exclusief beschikbaar op pay-per-view en kan alleen online worden gekocht op www.gloryfights.com. GLORY Collision 3 wordt NIET uitgezonden op tv. Je kunt de pay-per-view voor € 19,99, £ 17,99 of US $ 24,99 overal ter wereld kopen en streamen. GLORY 79 is gratis beschikbaar op www.gloryfights.com.

Waar kan je Rico VS Jamal kijken gratis?

GLORY 79 is GRATIS te zien op de livestream van GLORY en KIJK.nl. Je kunt GLORY 79 ook zien op de livestream via Gids.tv.

Waar kan ik Rico Verhoeven kijken vanavond?

De wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik is het laatste gevecht van de avond. De eerste wedstrijden beginnen om 18.00 uur en zijn ook live te zien via kijk.nl. De hoofdwedstrijden van de avond zullen ook online worden uitgezonden, maar hier moet je wel € 19,99 voor betalen.

Waar kan je gratis GLORY 78 kijken?

De GLORY-avond is niet gratis te zien, maar alleen via de betaalde officiële livestream. Je betaalt €19,99 voor de avond. Je vindt de stream via de website van GLORY. GLORY 78 met het gevecht van Badr Hari is zaterdag 4 september vanaf 20.00 uur te zien via de betaalde livestream van GLORY.

Waar word GLORY 80 uitgezonden?

Het gala Glory 80 is op het internet via een livestream te bekijken. Het wordt niet live op tv uitgezonden. Bij dit evenement kwamen op 19 maart 2022 in Hasselt onder meer Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek in actie.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd