Waar kan je seizoen 3 van Undercover zien? kijk maar | undercover seizoen 3 hoe laat

Waar kan je seizoen 3 van Undercover zien? kijk maar | undercover seizoen 3 hoe laat

Waar kan je seizoen 3 van Undercover zien? kijk maar | undercover seizoen 3 hoe laat

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Vanaf zondag 21 november 2021 werd het derde seizoen van Undercover elke zondag om 21:00 uur uitgezonden op de Vlaamse zender Één en om 21:10 uur op Netflix in Nederland.

Hoe laat Undercover seizoen 3 aflevering 4?

Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 4 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland. Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste drie afleveringen van Undercover seizoen 3. In de eerste afleveringen zagen we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken.

Waar gaat Undercover seizoen 3 over?

Waar gaat het verhaal van Undercover over? In seizoen 3 van Undercover is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen.

Hoe laat Undercover seizoen 3 op België?

Hoe laat komt seizoen 3 van Undercover in België? De uitzending in België zal worden verzorgd op de TV-zender Één. Vanaf zondag 21 november 2021 om 21:00 uur ’s avonds wordt daar elke week om die tijd een nieuwe episode vertoond.

Waarom kan ik seizoen 3 Undercover niet zien?

De streamingdienst moet namelijk volgens afspraak wachten tot ook de uitzending in België op TV-zender Één is begonnen (om 21:00 uur). We zijn er inmiddels achter gekomen dat seizoen 3 van Undercover vanaf zondag 21 november 2021 om 21:10 uur ’s avonds te zien zal zijn op Netflix.

Waar is Undercover op te zien?

De serie is nu te zien op Netflix.

Hoe laat komt aflevering 4 van Undercover?

Iedere zondagavond om 21.10 uur verschijnt een nieuwe aflevering online.

Hoe laat begint Undercover vanavond?

20:39 uur. Op de dag dat de eerste aflevering van het derde seizoen van Undercover op Netflix verschijnt, begint het nieuwe seizoen ook op de Vlaamse zender Eén. Het verhaal van Bob en Ferry gaat verder.

Hoe eindigt Undercover?

Bob kiest voor zijn familie, terwijl Ferry berooid achter blijft (met wel honderdduizend euro in zijn achterzak). Anderen zien juist een open einde in gewapende vrede tussen Ferry en Bob. Een officieel bericht van de makers is er nog niet, dus we zullen nog moeten wachten of er een vierde seizoen komt.

Is Undercover 3 al op Netflix?

Het derde seizoen van de Belgisch-Nederlandse Netflix-serie Undercover staat vanaf vandaag online! De vorige afleveringen waren al super meeslepend, maar ook dit seizoen belooft spannend te worden. Dit is waarom.

Hoe laat Undercover op België?

Het derde seizoen van Undercover is vanaf zondag 21 november wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén.

Hoe laat Undercover seizoen 3 aflevering 7?

Vanavond staat weer een gloednieuwe aflevering op het programma van Undercover (2019–2022) seizoen 3. Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 7 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland.

Welke serie lijkt op Undercover?

5 series voor de fans van Undercover
Eigen Kweek. Komedie | 4 seizoen(en) | 19 aflevering(en) 2013. Penoza. Thriller | 5 seizoen(en) | 52 aflevering(en) Mocro Maffia. Thriller | 5 seizoen(en) | 53 aflevering(en) De Twaalf. Drama | 2 seizoen(en) | 15 aflevering(en) La casa de papel. Drama | 2 seizoen(en) | 28 aflevering(en)

 

Categorieën Niet gecategoriseerd