Waar kan je Peter R. de Vries misdaadverslaggever kijken? kijk maar | hoe is het met peter r de vries

Waar kan je Peter R. de Vries misdaadverslaggever kijken? kijk maar | hoe is het met peter r de vries

Waar kan je Peter R. de Vries misdaadverslaggever kijken? kijk maar | hoe is het met peter r de vries

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Start met kijken op NPO Start.

Waar is Peter R. de Vries gecremeerd?

Zo’n 7500 mensen stonden in het Amsterdamse theater even stil bij zijn kist. Gisteren woonden zo’n 700 familieleden, vrienden, bekenden en collega’s het afscheid van de onlangs neergeschoten en vorige week donderdag overleden De Vries bij. Daarna werd hij in besloten kring gecremeerd.

Waar kan ik Peter R. de Vries terugkijken?

gisteren gemist hebben, dan kun je hem eenvoudig online terugkijken. Via de NPO is de docu namelijk gewoon hier op NLZIET te bekijken. De docu vertelt het verhaal over de laatste jaren van Peter R. de Vries. Via NPO Start kun je ook hier de documentaire zien.

Hoe heet documentaire Peter R. de Vries?

Docu: Vertrouwelijk! (met vriendin Peter R. de Vries) Documentaire over de laatste jaren van Peter R. de Vries. Het is een niet eerder verteld verhaal, omdat de tot nu toe onbekende vriendin van de vermoorde misdaadverslaggever uit de anonimiteit stapt.

Is Peter R gecremeerd?

De Vries is in besloten kring gecremeerd. Vorige week donderdag overleed Peter R. de Vries in het ziekenhuis aan zijn verwondingen die hij een week eerder had opgelopen toen hij van dichtbij in Amsterdam werd neergeschoten.

Heb ik iets gemist?

Een komische show vol discussie rondom de vraag wat normaal is in Nederland en wat niet. Roué Verveer schotelt twee teams grote en kleine dilemma’s voor. Dave en Arjan van The Kik gaan op zoek naar straatmuzikanten met wie ze een Nederlandse tophit voor een goed doel in een ander jasje steken.

Wat heeft Peter R. de Vries gestudeerd?

De Vries volgde de havo in Amsterdam-Buitenveldert. Hij vervulde van 1976 tot 1977 zijn militaire dienstplicht bij de Koninklijke Landmacht en was in dezelfde periode bestuurslid van de Algemene Vereniging Nederlandse Militairen (AVNM).

Wie maakte documentaire Vertrouwelijk?

Vertrouwelijk! is gemaakt door misdaadjournalist Simon Vuyk, die met De Vries bevriend was. De documentaire gaat over de laatste jaren van De Vries. Daarin is een grote rol weggelegd voor zijn partner, een vrouw die tot nu toe anoniem is gebleven. Zij blijkt schrijfster en journalist te zijn.

Welke zender Vertrouwelijk?

De WNL-documentaire Vertrouwelijk!, waarin journalist Tahmina Akefi (38) zich bekendmaakte als de verloofde van Peter R. de Vries, heeft gisteravond ruim 1,4 miljoen kijkers getrokken. De film, die op NPO 1 werd uitgezonden, was volgens Stichting KijkOnderzoek het op twee na best bekeken programma van de dag.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd