Waar kan ik Formule 1 kijken in 2022? kijk maar | hoe laat max verstappen op tv

Waar kan ik Formule 1 kijken in 2022? kijk maar | hoe laat max verstappen op tv

Waar kan ik Formule 1 kijken in 2022? kijk maar | hoe laat max verstappen op tv

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Alle Formule 1 live wedstrijden zijn vanaf 2022 alleen nog met een Viaplay abonnement te bekijken. Hiervoor kun je vanaf maart 2022 een apart Viaplay abonnement afsluiten voor € 13,99 per maand, voor het hele raceseizoen.

Waar kan ik Formule 1 live kijken?

Formule 1 kijken: programma Viaplay

Iedere vrije training, kwalificatie en Grand Prix van de Formule 1 zal in Nederland vanaf 2022 live uitgezonden worden door Viaplay.

Is er vandaag Formule 1 op TV?

De Formule 1 is vanaf 2022 niet meer gratis te zien op de Nederlandse televisie. De afgelopen jaren konden klanten van Ziggo de sport live volgen. De uitzendrechten zijn tot eind 2024 in handen gekomen van het Scandinavische NENT, dat met haar streamingdienst Viaplay de Formule 1 mag uitzenden.

Waar kan ik F1 gratis online kijken?

Even belangrijke vraag: waar kijk je de F1 als je geen ViaPlay of Ziggo hebt? In dit artikel leggen we uit hoe je (gratis) Formule 1 livestreams kunt kijken. Komend weekend: de legendarische Grand Prix van Monaco.

We zetten nog wat populaire sites voor je op een rijtje:
Vipbox.StreaGaroo.Mobdro.Virpow.Motorsports Stream.

Wat kost F1 TV PRO 2022?

Je betaalt voor het uitgebreide TV Pro abonnement € 64,99 per jaar (of € 7,99 per maand). Voor het TV Access abonnement betaal je € 26,99 per jaar (of € 2,99 per maand). Goed om te weten: momenteel is er nog geen Nederlands commentaar wanneer je kiest voor Formula1.

Welke F1 races gratis 2022 Ziggo?

Welke F1 races gratis 2022? Hierdoor worden de Grand Prix van Emilia-Romagna op Imola (24 april 2022), de Grand Prix van Silverstone (3 juli 2022) en de Grand Prix van Brazilië (13 november 2022) op de zender uitgezonden.

Welke zenders zenden de Formule 1 uit?

Waar kan ik Formule 1 op TV kijken? Vanaf 2022 heeft Ziggo Sport niet meer de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland in handen. Vanaf dit seizoen heeft het bedrijf NENT met haar eigen zender Viaplay de uitzendrechten overgenomen. Een enkele race is echter ook te zien op het open net.

Welke Duitse zender zend Formule 1 uit?

RTL Duitsland

In Duitsland heeft de zender RTL de rechten voor vier van de 23 Formule 1-races. Naast die van Zandvoort zijn ook de races in Italië (Emilia-Romagna), Groot-Brittannië en Brazilië live te zien op de zender die voor de meeste Nederlanders in het standaardpakket zit.

Waar kan ik Formule 1 kijken Ziggo?

Formule 1 kijken met Viaplay
Bestel Viaplay in Mijn Ziggo of de Mijn Ziggo app op je telefoon.Download de Viaplay app, maak een account en log eenmalig in.Kijk Viaplay films en series via de app en Formule 1 races tijdelijk via kanaal 200 op je tv.

Hoe F1 kijken zonder Viaplay?

Soms is hiervoor een applicatie beschikbaar, maar je kunt in enkele gevallen ook het lineaire F1-kanaal 200 bij Ziggo of F1-kanaal 225 bij KPN gebruiken. Daarnaast kun je Ziggo’s Mediabox Next gebruiken, want dit TV-kastje krijgt ook een eigen app van de streamingdienst.

Kan ik Formule 1 kijken op Canal Digitaal?

Formule 1 is niet live te zien op een zender (kanaal). Wil je live kijken dan moet je een abonnement nemen op Viaplay.

Waar kan ik Formule 1 kijken Proximus?

Je kan de kwalificatieritten (zaterdag 28 augustus om 14.45 uur) en de Belgische Grote Prijs (zondag 29 augustus om 14.45 uur) volgen op La Une.

Wat kost F1 TV Pro?

F1 TV Pro is met een abonnementsprijs van €7,99 per maand of €64,99 per jaar (omgerekend €5,42 p/m) goedkoper.

Hoe betaal je F1 TV Pro?

Wil je F1 TV Pro bestellen, dan dien je gebruik te maken van een Visa of Mastercard Card in Nederland. Het is niet mogelijk om direct bij F1.com te betalen met iDeal, PayPal, Amex of een prepaid kaart. Je kunt echter wel gebruik maken van deze methodes via Apple’s App store of Google Play Store.

Kun je F1 TV PRO delen?

Op deze nieuwe streamingdienst vind je ook andere sporten zoals voetbal (Premier League en Bundesliga) en darts, maar ook series en films. Daarnaast kun je een F1 TV Pro-account niet delen.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd