Waar kan ik F1 gratis online kijken? kijk maar | hoe laat begint de formule 1

Waar kan ik F1 gratis online kijken? kijk maar | hoe laat begint de formule 1

Waar kan ik F1 gratis online kijken? kijk maar | hoe laat begint de formule 1

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Even belangrijke vraag: waar kijk je de F1 als je geen ViaPlay of Ziggo hebt? In dit artikel leggen we uit hoe je (gratis) Formule 1 livestreams kunt kijken. Komend weekend: de legendarische Grand Prix van Monaco.

We zetten nog wat populaire sites voor je op een rijtje:
Vipbox.StreaGaroo.Mobdro.Virpow.Motorsports Stream.

Waar kan ik Formule 1 live kijken?

Formule 1 kijken: programma Viaplay

Iedere vrije training, kwalificatie en Grand Prix van de Formule 1 zal in Nederland vanaf 2022 live uitgezonden worden door Viaplay.

Hoe kun je Formule 1 kijken zonder Ziggo?

Ziggo heeft vanaf 2022 niet meer de uitzendrechten op de F1. Vanaf komend jaar heb je twee opties om naar Formule 1 te kijken zonder Ziggo. Namelijk met Viaplay en F1 TV.

Waar wordt Formule 1 uitgezonden 2022?

De Formule 1 is vanaf 2022 niet meer gratis te zien op de Nederlandse televisie. De afgelopen jaren konden klanten van Ziggo de sport live volgen. De uitzendrechten zijn tot eind 2024 in handen gekomen van het Scandinavische NENT, dat met haar streamingdienst Viaplay de Formule 1 mag uitzenden.

Welke F1 races gratis 2022?

Welke F1 races gratis 2022? Hierdoor worden de Grand Prix van Emilia-Romagna op Imola (24 april 2022), de Grand Prix van Silverstone (3 juli 2022) en de Grand Prix van Brazilië (13 november 2022) op de zender uitgezonden.

Hoe kan ik Formule 1 kijken op tv?

Formule 1 zal in Nederland van 2022 tot 2024 te zien zijn bij Viaplay. Nu kijk je F1 TV Pro nog gratis omdat je Ziggo Sport Totaal hebt. Vanaf 16 december kan dat niet meer, dan stopt je gratis F1 TV Pro.

Wat kost F1 TV PRO 2022?

Je betaalt voor het uitgebreide TV Pro abonnement € 64,99 per jaar (of € 7,99 per maand). Voor het TV Access abonnement betaal je € 26,99 per jaar (of € 2,99 per maand). Goed om te weten: momenteel is er nog geen Nederlands commentaar wanneer je kiest voor Formula1.

Welke zenders zenden de Formule 1 uit?

Je kunt kiezen uit Network 10, Kayo Sports en Foxtel Now die de races allemaal live uitzenden. Network 10 biedt je de mogelijkheid om gratis te streamen, maar in dat geval worden er tijdens de race advertenties getoond.

Welke Duitse zender zend Formule 1 uit?

RTL Duitsland

In Duitsland heeft de zender RTL de rechten voor vier van de 23 Formule 1-races. Naast die van Zandvoort zijn ook de races in Italië (Emilia-Romagna), Groot-Brittannië en Brazilië live te zien op de zender die voor de meeste Nederlanders in het standaardpakket zit.

Waar kan ik Formule 1 kijken Ziggo?

Formule 1 kijken met Viaplay
Bestel Viaplay in Mijn Ziggo of de Mijn Ziggo app op je telefoon.Download de Viaplay app, maak een account en log eenmalig in.Kijk Viaplay films en series via de app en Formule 1 races tijdelijk via kanaal 200 op je tv.

Hoe F1 kijken 2022 KPN?

Vanaf 10 maart Formule 1 uitzendingen

Van vrijdag 10 maart 2022 tot en met zondag 12 maart 2022 zijn de eerste Formule 1-uitzendingen te zien bij Viaplay. Drie avonden op rij wordt je bijgepraat over de testdagen op het circuit van Bahrein en natuurlijk de verrichtingen van Max Verstappen.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd