Met wie heeft Juultje Tieleman een relatie gehad? kijk maar | hoe oud is juultje tieleman

Met wie heeft Juultje Tieleman een relatie gehad? kijk maar | hoe oud is juultje tieleman

Met wie heeft Juultje Tieleman een relatie gehad? kijk maar | hoe oud is juultje tieleman

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Gio Latooy

Juultje en Gio hebben in augustus van 2016 hun relatie officieel bekendgemaakt. De twee zijn best lang samen geweest; met wat ups and downs hier en daar.

Wat voor werk doet Juultje Tieleman?

Juultje Tieleman (Dirksland, 7 juli 1999), is een Nederlandstalige vlogster op YouTube en influencer op Instagram. In maart 2022 had ze op Instagram 1 miljoen volgers.

Hebben Koen en Juultje verkering?

YouTubers Koen en Juultje zijn sinds enige tijd een koppel en op de première van de nieuwe Fantastic Beasts-film werd die laatste gevraagd hoe het tussen ze gaat: “Goed, heel goed. Het gaat heel goed.”

Is het uit tussen Juultje en Koen?

Relatie van Koen en Juultje

Afgelopen november bleek het over en uit te zijn tussen Juultje Tieleman en Youtuber Don de Jong. De reden van hun breuk? Don toch vond dat ze niet zo goed bij elkaar paste.

Hoeveel geld heeft Juultje Tieleman?

In 2016 berekende wij al dat de 25-jarige rond de €250.000 verdient met de al haar miljoenen views en sponsordeals en waarschijnlijk is dat bedrag alleen maar toegenomen in de afgelopen jaren.

Hoeveel geld verdiend Gio?

Aan de hand van het aantal abonnees dat Gio Latooy heeft op zijn YouTube kanaal en het aantal maandelijkse views kan ik een redelijke schatting maken hoeveel hij ongeveer verdient. Mijn schatting is dat Gio Latooy ongeveer €15.000 tot €20.000 per maand verdient aan zijn YouTube kanaal.

Hoeveel volgers heeft Juultje Tieleman?

De 22- jarige Juultje Tieleman weet heel wat los te maken bij vrouwliefhebbend Nederland. Zo telt de knappe dame maar liefst 994 duizend volgers op haar Instagram-account. Waar ze haar bekendheid verwierf ‘als het vriendinnetje van’ is ze inmiddels veel meer dan dat.

Welke opleiding doet Koen?

Van Heest behaalde in 2020 zijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Van Heest begon met YouTube in 2012 op 14-jarige leeftijd met een YouTube-kanaal genaamd DoNotPressNL, gericht op het maken van Call of Duty- en FIFA-video’s.

Hoeveel geld heeft Koen van Heest?

Per video krijgt hij ongeveer 200.000 tot 400.000 views wat natuurlijk ook een leuk zakcentje genereert. Per 1.000 views verdien je ongeveer één euro. Per maand upload Koen van Heest ongeveer 6 video’s wat dus neerkomt op ongeveer 2.500 euro per maand aan YouTube inkomsten van zijn eigen kanaal.

Wat is het vermogen van Enzoknol?

Bij sommige sponsordeals zijn bedragen boven de €50.000 geen zeldzaamheid, wat betekent dat Knol hier ongeveer €100.000 op jaarbasis aan verdient. In totaal schatten we de sponsorinkomsten op €500.000. Als we al deze bedragen optellen, komen we uit op een geschat vermogen van om en nabij €4.500.000.

Waar woont Juultje?

Met ruim 900k volgers heb je een lucratief verdienmodel in handen, en dat betaalt zich inmiddels aardig uit voor Juul. Het model heeft een dik appartement op de kop weten te tikken in Rotterdam. Op Instagram toont Juultje de eerste foto’s van haar nieuwe osso.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd