Kan je op Vinted opgelicht worden? kijk maar | vinted hoe werkt het

Kan je op Vinted opgelicht worden? kijk maar | vinted hoe werkt het

Kan je op Vinted opgelicht worden? kijk maar | vinted hoe werkt het

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Ze verkopen een kledingsstuk, de koper stelt de echtheid ervan onmiddellijk in vraag en krijgt volgens het beleid van Vinted automatisch het geld teruggestort. Het geld en het kledingsstuk ziet de verkoper dan niet terug. Een aantal oplichters lijken handig gebruik te maken van het beleid van de app.

Kun je met Vinted ook alleen in Nederland verkopen?

Vinted.nl is internationaal en nu kan je niet alleen binnen Nederland handelen, maar ook in 4 andere landen: Frankrijk, België, Spanje en Luxemburg.

Hoe werkt het verzenden met Vinted?

Volg je pakket op Vinted. Bij sommige verzendmethodes moet je het trackingnummer handmatig invoeren en het artikel binnen 5 werkdagen na aankoop als verzonden markeren (zie onze instructies). Zodra het artikel bezorgd is en de koper bevestigt dat alles oké is, ontvang je de betaling in je Vinted Portemonnee.

Hoe krijg je je geld op Vinted?

Ga naar je Vinted Portemonnee. Klik op Uitbetalen op een bankrekening.

Goed om te weten:
Het minimale bedrag dat je kunt opnemen is € 0,10.Je kunt alleen je beschikbare saldo opnemen – dus niet het saldo dat in behandeling is.Je kunt je verdiensten alleen naar een bankrekening laten overschrijven.

Is Vinted betrouwbaar als verkoper?

Opgelicht op Vinted

Op de website Trustpilot, die bedoeld is voor consumentenreviews, heeft Vinted maar 2 sterren. Er zijn 731 recensies achtergelaten en daarvan geeft 76% aan dat ze Vinted als zeer slecht ervaren. Er zijn meerdere recensies die Vinted voor oplichters uitmaken.

Is het veilig om op Vinted te verkopen?

We nemen extra veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je altijd je geld ontvangt voor je verkopen. Wanneer je een betaling via Vinted ontvangt, hoef je je financiële gegevens niet te openbaren aan de koper. Er is dus geen risico dat iemand deze kan misbruiken.

Wat gebeurt er als je pakket niet ophaalt Vinted?

Wat als je je pakketje niet ophaalt? Als je een pakket niet in ontvangst wilt nemen, dan sturen we het terug naar de afzender. We plakken in dat geval een retoursticker op het pakket, zodat de afzender kan zien dat het pakket is geweigerd. Dit geldt ook voor pakketten die niet worden opgehaald bij een PostNL-locatie.

Wat als iemand niet betaald op Vinted?

Zolang de koper niet bevestigd heeft is er geen verkoop. Het kan, jammer genoeg, gebeuren dat een koper alsnog afziet van de aankoop. Eens de verkoop bevestigd is kan je een verzendlabel gaan aanmaken.

Hoe snel verkoop je iets op Vinted?

Zoek hetzelfde product en ga het nét iets goedkoper aanbieden. Als je snel wilt verkopen op Vinted moet je eerst kijken of anderen het product ook verkopen via de app. Als mensen iets specifieks zoeken zijn ze eerder geneigd om het goedkoopste product (inclusief verzenden) te kiezen. Al is het maar 0,50 minder.

Waarom soms geen verzendkosten bij Vinted?

Omdat de kleding wordt aangeboden door individuele personen, zoals jij en ik, legt Vinted de verzendkosten bij de koper. Je koopt dus een item en betaald een beetje extra voor het verzenden van het item.

Wat zijn de verzendkosten bij Vinted?

Alle pakketten binnen Nederland verzend je voor €2,50. Snelle levering. Pakketten binnen Nederland worden in 1–2 werkdagen geleverd.

Hoe moet ik een pakket versturen?

Verstuur je pakket online of via de PostNL-app.
Maak online je verzendlabel aan.Vul de gegevens van de ontvanger in en betaal met iDeal.Print je verzendlabel zelf en breng daarna je pakket naar een PostNL-punt. Geen printer? Dan doen wij het voor je.

Is Vinted echt gratis?

Download de Vinted-app gratis. Neem foto’s van je artikel, geef een omschrijving en kies je prijs. Klik ‘Uploaden’ en je advertentie is live. Als het artikel is verkocht, stuur je het binnen 5 dagen naar de koper.

Wat is het verschil tussen Vinted en Marktplaats?

Vinted is een online marktplaats en community waarmee gebruikers door heel Europa tweedehandskleding kunnen kopen, verkopen en eventueel ook ruilen. Deze online marktplaats is in een overzichtelijke app gegoten, waardoor je soepel door het beschikbare aanbod scrolt.

Is Vinted altijd betrouwbaar?

Grootste oplichterij die er is. Dus iemand koopt iets online van je, geeft vervolgens aan dat het product niet goed is en krijgen hun geld terug en houden het product!! Dus als verkoper blijf je achter met niets. En vinted doet er niets aan!!

 

Categorieën Niet gecategoriseerd