Kan ik ook online bestellen bij Action? kijk maar | hoe kan ik online bestellen bij action

Kan ik ook online bestellen bij Action? kijk maar | hoe kan ik online bestellen bij action

Kan ik ook online bestellen bij Action? kijk maar | hoe kan ik online bestellen bij action

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Kan ik producten online bestellen? Action is een pilot gestart met de online only verkoop van een beperkt aantal geselecteerde aanbiedingen en populaire Action-artikelen. Het aanbod wisselt elke dinsdag en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De online deals die je kunt bestellen vind je in de webshop.

Hoe werkt Click & Collect Action?

Met Click & Collect kies je makkelijk en veilig online de producten waar je geïnteresseerd in bent. Onze medewerkers verzamelen de producten en zetten ze klaar bij het afhaalpunt van de door jou gekozen Action winkel. Jij haalt ze op binnen het door jou geselecteerde tijdslot.

Hoe reserveer je bij Action?

Kies eerst een winkel op https://www.action.com/nl-nl/winkels/ en klik op ‘Maak een afspraak’. Je ziet dan welke stappen je kunt volgen om een afspraak te maken.

Wat is er te koop bij de Action?

Thema’s
Zomer.Reizen.Kampeerspullen.BBQ & accessoires.Buitenspeelgoed.Zwembaden.Mode.Aan het water.

Wat kan je kopen in de Action?

Wij verkopen zowel A-merken als eigen merken. Je vindt bij Action maar liefst 14 verschillende categorieën: van doe-het-zelf tot multimedia en van persoonlijke verzorging tot speelgoed. Met onze producten worden speciale momenten nog leuker.

Hoe werkt de Action?

Slim inkopen

Om geld te bespraken koopt de Action haar spullen in grote volume’s, groter dan andere winkels. De keten koopt haar goederen alleen per volle vrachtwagen in, waardoor er geld wordt bespaard op transport en op de inkoopkosten. Dit is natuurlijk ook beter voor het milieu, want er rijden minder vrachtwagens.

Hoe lang duurt click en Collect?

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling klaarligt in de bouwmarkt? Vandaag besteld, is al na een uur af te halen binnen openingstijden. Wanneer de bouwmarkt jouw bestelling heeft klaargezet, ontvang je een afhaalbericht per mail*. Je kan jouw bestelling dan direct komen afhalen.

Hoe bestel ik bij Gamma?

Je kiest zelf of de bestelling thuis of gratis in een GAMMA-bouwmarkt wordt bezorgd. Grote en zware artikelen kan je niet altijd in de bouwmarkt laten bezorgen. Deze producten laten we bij jou thuisbezorgen met de daarbij behorende bezorgkosten. Bij elk artikel én in de winkelwagen staat wat de bezorgkosten zijn.

Heb je QR code nodig bij Action?

Het enige dat je hoeft te doen is je digitale klantenkaart scannen bij het afrekenen. Je ontvangt je digitale kraskaart in de app.

Heb je QR code nodig voor Action?

In een aantal winkels kun je de QR-code van je klantenkaart zelf scannen bij de speciale scanners aan de zijkant van de kassa. Je kunt je klantenkaart tegelijk scannen met het registreren van de artikelen door de kassamedewerker. De kassamedewerker kan de QR-code op je telefoon ook scannen met de scanner van de kassa.

Hoeveel mensen mogen er in de Action?

We maximeren het aantal klanten dat we gelijktijdig in onze winkels verwelkomen, 1 klant per 10 m2 winkeloppervlakte. Dit wordt bij de entree van de winkel duidelijk gecommuniceerd.

Kan je in elke Action ruilen?

Ik heb iets bij Action gekocht, maar dat wil ik ruilen. Kan dat? Wanneer een ongebruikt artikel in de originele verpakking zit en je bent in het bezit van de kassabon, kan het artikel binnen acht dagen worden geruild. Je kunt in dat geval terug naar één van onze winkels.

Waarom is de Action zo goedkoop?

Action is zo veel goedkoper dan alle andere aanbieders doordat het op grote schaal direct uit de Chinese fabriek inkoopt. En dat is nog duurzaam ook, volgens CEO Sander van der Laan. In zijn anderhalf jaar als topman bij Action heeft Sander van der Laan zich al vaak verbaasd.

Kun je bij Action terugbrengen zonder bon?

Kan ik mijn geld terug krijgen zonder aankoopbewijs? Nee, als je een artikel terugbrengt en je geld terug wilt, dien je in het bezit zijn van de kassabon.

Hoeveel nieuwe artikels heeft Action elke week?

Van de meer dan 6.000 artikelen die Action biedt, wisselt tweederde voortdurend. Elke week zijn er 150 nieuwe producten in de winkel te vinden. Action verkoopt een groot aantal A-merken zoals Lotus, Coca-Cola, Dove en Colgate.

Wat betekent binnen 8 dagen ruilen?

Dat betekent dat een verkoper niet verplicht is om een artikel terug te nemen als de klant spijt heeft van de aankoop. Action heeft er voor gekozen een tegoedbon te geven indien klanten binnen 8 dagen komen ruilen op vertoon van het aankoopbewijs.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd