Hoeveel kost een tattoo van 10 cm? kijk maar | hoe duur is een tattoo

Hoeveel kost een tattoo van 10 cm? kijk maar | hoe duur is een tattoo

Hoeveel kost een tattoo van 10 cm? kijk maar | hoe duur is een tattoo

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Nogmaals: dit verschilt per ontwerp, maar een goede vuistregel is wel dat een tattoo van 20 x 10 centimeter (ter grootte van je hand) doorgaans rond de 600 tot 800 euro kost.

Hoeveel kost een tattoo op hand?

De meeste tatoeëerders rekenen kosten per uur met een startbedrag. Bedragen tussen de 100 & 150 euro per uur zijn ‘normaal’, je laten tatoeëren voor minder is over het algemeen risico vol. Maar het is onwaarschijnlijk dat een goede artiest jouw verzoek voor een tattoo op je hand gaat vervullen zonder dat hij jou kent.

Wat kost een sleeve ongeveer?

Om een hele ruwe schatting te geven, mag je rekenen tussen de 2000€ en 5000€, voor je arm. Zee sleeve tattoo door Al Minz.

Hoe duur is een middelgrote tattoo?

De prijs op basis van de omvang

Als de hand 1 maal in de gewenste tatoeage past, zal de prijs globaal uitkomen op €600,-. Valt de tatoeage er net iets buiten dan moet je denken aan €650,-/€700,-. Is het anderhalve hand dan word de prijs bepaald op plusminus €850,-.

Waar zet je een kleine tattoo?

Er zijn een hoop plekken die perfect geschikt zijn voor een kleine(re) tatoeage. Neem de polsen, de enkels en de voeten. Maar ook de grotere plekken zoals de schouders en armen lenen zich goed voor een kleine(re) tattoo. Een kleine tattoo is ook relatief snel gezet.

Wat vraagt een tatoeëerder per uur?

De uurprijs van de tatoeëerder

Zo zijn er tattoo shops waar het uurtarief op +/- 40 euro ligt. Bij de meeste tattoo shops ligt het tarief echter hoger, namelijk tussen 40 en 100 euro per uur. Er zijn ook genoeg uitschieters naar boven, tot ruim 200 euro per uur.

Hoe lang duurt het om een kleine tattoo te zetten?

Wil je een kleine tattoo dan duurt het ongeveer tussen een half uur en 1,5 uur voordat deze klaar is; dit is afhankelijk van de tattoo en ook van wat voor huidtype je hebt. Geloof niet alles wat je op TV ziet, voor een programma wordt alles in een korte tijd weergegeven maar echt grote tattoo,s duren langer als 1 uur!

Wat is de minst pijnlijke plek voor een tattoo?

De plekken op de bovenarm en onderarm, de schouders, de bovenbenen en de kuiten zijn het minst gevoelig voor een tattoo.

Hoeveel kost een Finger tattoo?

Wat kost een tattoo op de hand / vinger? Voor de kleinere tattoos moet je denken aan een bedrag van minimaal 100 euro. Wil je een hand vol hebben met redelijk gedetailleerd stuk dan kan je zo uitgaan van 450 a 500. Dit is in de meeste gevallen wel het maximale bedrag.

Waarom is een tattoo zo duur?

Reden #3: je betaalt ook voor ontwerptijd, niet alleen voor zittijd. Een groot deel van de reden waarom je tatoeage zo duur is, is omdat de artiest niet alleen veel tijd spendeert aan het tatoeëren, maar ook aan het ontwerpen van je tattoo.

Hoe veel pijn doet een tattoo?

De pijn kun je vergelijken met een schaafwond. Een voordeel tijdens het zetten is dat je vaak alleen écht wat voelt op het moment dat de tattoo wordt geplaatst. Wanneer de naald niet in je huid gaat, is de pijn direct een stuk minder. De tatoeëerder kan dus ook even ophouden wanneer je denkt dat het te pijnlijk wordt.

Hoe lang duurt een arm sleeve?

Hoe lang duurt een sleeve tattoo eigenlijk? Kijk er niet vreemd van op als er voor je sleeve meerdere tattoo sessies nodig zijn. Ga in ieder geval maar uit van 15 tot 20 uur.

Hoeveel kost een tattoo op je bovenarm?

Dan kun je er vanuit gaan dat het je ongeveer 500 euro gaat kosten. Wil je hem net wat groter? Denk dan aan een prijs van ongeveer 600/750 euro, afhankelijk van hoeveel groter jouw gewenste tattoo moet zijn.

Hoe begin je een sleeve tattoo?

Hoe maak ik een sleeve ontwerp? Een ontwerp voor een tattoo sleeve maak je niet zelf, maar samen met je tatoeëerder. Hij of zij zal luisteren naar jouw ideeën en deze vertalen naar een ontwerp. Hierbij moet ook rekening gehouden worden met de afmetingen van jouw arm (lang of kort, gespierd of niet, enz.).

Wat is de meest pijnlijke plek voor een tattoo?

Vooral rondom je ruggengraat kan het veel pijn doen om een tattoo te laten zetten. Hoe dichter bij je heupbot, hoe pijnlijker. Wederom is het bot de boosdoener. Je voet is een pijnlijke plek voor een tattoo, maar het doet wel minder pijn als je de bovenkant van je voet en je tenen vermijdt.

Hoe lang mag je niet zwemmen met een nieuwe tattoo?

Je kan pas gaan zwemmen als je tattoo helemaal genezen is. Bij de een is dat al na twee weken, bij de ander pas na drie of vier weken.

Wat te eten voor een tattoo?

Samenvatting eten en drinken voor een tattoo sessie
Zorg dat je van te voren goed hebt gegeten. Een gezonde maaltijd zoals pasta.Suikers zijn belangrijk. Neem een banaan of energie reep mee.Drink niet te veel koffie.Drink geen alcohol van te voren!Draag losse kleren.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd