Hoeveel geld heeft Jade Van Vliet? kijk maar | hoe oud is jade van vliet

Hoeveel geld heeft Jade Van Vliet? kijk maar | hoe oud is jade van vliet

Hoeveel geld heeft Jade Van Vliet? kijk maar | hoe oud is jade van vliet

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Wekelijks haalt hij gemiddeld zo’n 7 miljoen views, dat zijn er op jaarbasis 364 miljoen wat gelijk staat aan 364 duizend euro. Tel daarbij rond de 300 duizend euro op voor sponsoring en vermenigvuldig het keer 2 voor merchandise en dan kom je op 1,328 miljoen euro op jaarbasis.

Hoeveel verdient Jade Anna van Vliet per maand?

Hoeveel geld ze verdient, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is: ze leeft een abnormaal luxe leven voor een zestienjarige en komt in aanmerking met ferrari’s van Gio en haar vriend die zijn eigen huis koopt. Jade Anna gaat alleen maar rijker worden!

Hoeveel geld heeft Gio?

Zo zijn zijn abonnee’s hard gestegen, en is dus ook zijn inkomen hard gegroeid. Aan de hand van het aantal YouTube abonnees, en het aantal views op zijn video’s, kunnen we opmaken dat Gio inmiddels rond de 15.000 tot 20.000 euro per maand aan YouTube inkomsten binnenhaalt.

Welk niveau heeft Gio gedaan?

In het begin was het voor zijn omgeving wel even wennen, als hij in zijn eentje tegen een camera aan het praten was. Het kost hem ook zoveel tijd, dat hij een niveau gezakt is op school. Maar dat vindt hij nu niet belangrijk. Want als hij mocht kiezen, gaat hij na zijn eindexamen havo door met zijn carrière op YouTube.

Hoe uit is Jade?

Jade Anna is 17 jaar en komt uit Heemskerk, een plaats in Noord-Holland.

Wat is de achternaam van Jade Anna?

Jade Anna van Vliet (Heemskerk, 15 juli 2004) is een Nederlandse youtuber, die vooral vlogt over lifestyle, cosmetica en mode.

Hoeveel verdient Gio Latooy 2021?

Aan de hand van het aantal abonnees dat Gio Latooy heeft op zijn YouTube kanaal en het aantal maandelijkse views kan ik een redelijke schatting maken hoeveel hij ongeveer verdient. Mijn schatting is dat Gio Latooy ongeveer €15.000 tot €20.000 per maand verdient aan zijn YouTube kanaal.

Hoeveel verdien je met 100.000 views?

YouTube betaalt ongeveer 0,001 tot 0,01 cent per weergave van een video, dus van 1 tot 10 euro per 1000 weergaven. Met 100.000 abonnees kunnen de views tussen de 10.000 en 500.000 per video zijn, dus ook hier fluctueren de inkomsten enorm.

Wat verdient EnzoKnol per dag?

Als we er van uit gaan dat EnzoKnol zo’n 1500,- euro per dag verdiend, dan kunnen we ook berekenen wat hij per maand en per jaar verdiend. 1500,- euro keer 30 (dagen) is 45.000 euro per maand. Dat is 45.000 euro keer 12 (maanden), dus 540.000 per jaar. Dat is ruim een half miljoen euro per jaar.

Wat is Gio?

Heeft uw kind een (vermoeden van) handicap en staat het voor een belangrijk overgangsmoment zoals de eerste stap naar de kinderopvang of de overgang van de kleuterklas naar de lagere school?

Waar gaat Gio wonen?

Waar woont adres Gio? De YouTuber bezit een prachtig appartement in Rotterdam – pal naast de Erasmusbrug – en is sinds afgelopen weekend ook officieel de eigenaar van een super moderne villa in Krimpen aan de Lek.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd