Hoelang is Ali B met Breghje? kijk maar | hoe oud is ali b

Hoelang is Ali B met Breghje? kijk maar | hoe oud is ali b

Hoelang is Ali B met Breghje? kijk maar | hoe oud is ali b

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

In 2006 trouwde Ali Bouali met Breghje. Ze is eigenaar van het managementbureau SPEC, samen met Frans Barendse en Stanley Bish. Het bedrijf werd in 2000 opgericht en organiseerde eerst hiphop-feesten en festivals.

Waar is Ali B gebleven?

Ali B komt niet meer terug naar Nederland, bouwt paleisje in Marokko’ Volgens de laatste geruchten zou de rapper en voormalig coach van The Voice plannen hebben om naar Marokko te verhuizen.

Is Breghje Kommers Nederlands?

Daardoor lijkt ze unbreakable en dat is in deze wereld echt nodig. ‘ Hoewel Kommers niet Surinaams is, doet haar mix van liefde – ‘een heftige, bijna overdreven liefde’ – en afstandelijkheid hem wel denken aan een Surinaamse moeder. Volgens Faria herkennen veel van haar artiesten dat ook uit hun eigen opvoeding.

Waar is Breghje Kommers?

Breghje Kommers bevestigde bijna twee weken geleden dat zij en haar man, rapper Ali B, ‘niet uit elkaar zijn’. Technisch gezien misschien waar, maar onder een dak lijken ze al een klein jaar niet meer te wonen. Maart 2021 kocht Ali een huis voor zijn Brechtje in Almere. Sindsdien zijn ze dus buren.

Wie is Bregje van Ali B?

Maar Breghje Kommers is de impresario achter de grote hiphopartiesten van Nederland. En als ‘het management van Ali B’ iets zegt, dan is dat zijn vrouw. Zij vertegenwoordigd hem. En niet alleen hem, maar ook andere hiphop-artiesten, waaronder , de succesvolste van hen, Boef.

Waar woont Ali B Dubai?

Ali en Breghje genieten van een heerlijke zonnige vakantie in Dubai in het zeer luxe Westin Mina Seyahi Hotel in Dubai Marina. Ali hoeft dus nog steeds niet op een euro te letten, want anders kun je hier niet verblijven.

Wat is het laatste nieuws over Ali B?

In afwachting van wat het Openbaar Ministerie besluit omtrent de twee aangiftes tegen hem, stopt Ali B tijdelijk met zijn werk. “Ali zal zich focussen op zijn gezin en zich voorlopig verder van commentaar onthouden.” Het bedrijf schrijft ook dat het “iedereen aanmoedigt om over dit onderwerp in gesprek te gaan.

Waar woont de vrouw van Ali B?

Ze hielp hem met schulden aflossen en samen stichtten ze een gezin in Almere. Het stel is al sinds 2006 getrouwd, maar of het na alle aantijgingen nog stand houdt, is nog maar de vraag. Daarbij zijn de twee ook zakelijk met elkaar verbonden.

Wie is de baas van SPEC?

Het bedrijf wordt geleid door Breghje Kommers en Frank Barendse (sinds 2007).

Waarom is Famke Louise weg bij Ali B?

Het nummer dat in Roddelpraat te horen is, had Famke Louise voor zichzelf opgenomen nadat ze anderhalf jaar geleden had gebroken met Spec, haar management, dat Ali B runt samen met zijn vrouw Breghje Kommers. Ze zat ‘niet zo lekker in haar vel’ en wilde dingen van zich af schrijven.

Waarom is Boef weg bij Ali B?

De 28-jarige Boef maakte in november bekend dat hij na vier jaar vertrok bij SPEC omdat hij graag zijn eigen management en boekingen wilde regelen.

Hoeveel geld heeft Ali B?

Ali B verklapt in zijn splinternieuwe nummer Buitenbeentje het bedrag dat John de Mol hem betaalt om coach te zijn bij The Voice of Holland. Het salaris van de rapper is niet mis, hij krijgt naar eigen zeggen 500.000 euro op zijn bankrekening bijgeschreven.

Hoeveel volgers had Ali B?

Na de veel bekeken aflevering hebben veel mensen Ali ontvolgd op Instagram. Sinds gisteravond hebben al meer dan 5000 mensen hem ontvolgd op het social media-platform. De coach heeft nu 914.000 volgers op Instagram.

Wie is de manager van Boef?

Rapper Boef (27) is na vier jaar in goed overleg weggegaan bij zijn managementbureau Spec. Sofiane Boussaadia, zoals de rapper voluit heet, krijgt vanaf heden de volledige controle van zijn carrière als artiest in handen, laat hij weten op Instagram. “Voor mij is het tijd om verder te gaan en te groeien.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd