Hoe zet ik Viaplay op mijn Samsung tv? kijk maar | hoe krijg ik viaplay op mijn tv

Hoe zet ik Viaplay op mijn Samsung tv? kijk maar | hoe krijg ik viaplay op mijn tv

Hoe zet ik Viaplay op mijn Samsung tv? kijk maar | hoe krijg ik viaplay op mijn tv

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Viaplay activeren op je Samsung smart-tv
Sluit je Samsung smart-tv aan op de breedbandpoort of een draadloos netwerk.Druk op Smart Hub of Smart TV op je afstandsbediening.Download de Viaplay-app in de Samsung App store of selecteer de vooraf geïnstalleerde Viaplay-app.Meld je aan in de Viaplay-app met de code.

Waarom krijg ik Viaplay niet op tv?

Viaplay werkt niet op mijn tv

Controleer of zowel je tv en de Viaplay-app volledig bijgewerkt zijn. Check uiteraard je internetverbinding. Schakel je televisie uit en koppel de voedingskabel los. Start daarna opnieuw op en probeer de Viaplay app nogmaals.

Heb je een Smart TV nodig voor Viaplay?

Smart tv. Sommige smart tv’s hebben een Viaplay-app. Op deze manier open je Viaplay rechtstreeks op je televisie en is de tussenkomst van een iPhone, iPad of ander apparaat niet nodig.

Hoe activeer ik Viaplay?

Ga naar viaplay.com/nl/activate en voer de code in die op je tv wordt weergegeven. De code bestaat uit vier tekens en kan zowel letters als cijfers bevatten. Nadat je de code hebt geactiveerd, volg je de instructies en meld je je aan bij je account.

Hoe zet ik een app op mijn Samsung tv?

1 Gebruik de Home -knop om het Home-scherm weer te geven. Kies vervolgens “Apps”. Kies vervolgens het pictogram Search (Zoeken). 3 Navigeer naar de apps die je wilt toevoegen en kies vervolgens “Install” (Installeren).

Kan Viaplay op elke tv?

Maar Viaplay is dus een app voor op je smartphone of tablet, die je alleen op je televisie kunt bekijken als je dat technisch regelt met bijvoorbeeld een Google Chromecast, of AppleTV. Viaplay zit, net als Netflix bijvoorbeeld, vaak standaard op nieuwere smart-tv’s (scroll naar beneden om te zien op welke).

Wat heb je nodig om Viaplay te kijken?

Installeer de Viaplay app eenvoudig op je Smart TV, smartphone, tablet of mediaspeler zoals Apple TV en Nvidia Shield TV:
Ga naar de App store.Zoek naar Viaplay en druk op download.Open de app en login.

Welke tv voor Viaplay?

Viaplay app wordt op allerlei devices beschikbaar
Samsung (model uit 2016 of later)LG (model uit 2016 of later)Sony Android TV (model uit 2015 of later)Philips Android TV (model uit 2015 of later)Nvidia Shield Android TV (model uit 2018 of later)

Hoe kan ik zien dat ik een Smart TV heb?

Hoe herken je of je een smart-tv hebt? Simpel. Als deze een uitgebreid instellingsmenu heeft, je ‘m kunt verbinden met internet en als de tv een app store heeft. Dat maakt een televisie namelijk slim en zo kun je het apparaat naar je voorkeuren aanpassen.

Hoe lang duurt het voordat Viaplay geactiveerd is?

Pakket. Nadat je je aankoop hebt bevestigd, wordt je abonnement direct geactiveerd en kun je de content meteen bekijken. Je kunt het pakket op elk moment annuleren via Mijn account. *Als je je aanmeldt tussen 1 maart en 31 juli, betaal je € 9,99 per maand tijdens deze periode.

Hoe krijg ik Viaplay via Ziggo?

Hoe bestel ik Viaplay via Ziggo? Als je bent ingelogd in Mijn Ziggo ga je naar ‘Producten’ en dan ‘Televisie’. Dan zie je onder het kopje ‘Mijn Televisie’ het subkopje ‘Streamingdiensten’. Klik op ‘Streamingdiensten beheren’.

Waarom kan ik geen apps downloaden op mijn Samsung tv?

Voer een softreset uit op de tv. Een softreset sluit de tv volledig af en start hem opnieuw op, in plaats van hem alleen maar in de stand-bymodus te zetten. Dit kan problemen oplossen die je mogelijk hebt met apps.

Kun je apps downloaden op een Smart TV?

U kunt alleen apps downloaden die compatibel zijn met tv’s. Deze apps kunnen verschillen van de apps voor mobiele apparaten. Controleer of de app die u wilt downloaden, beschikbaar is voor uw Android TV. Controleer of uw tv via een actieve internetverbinding verbinding met een netwerk heeft.

Hoe kan ik een app installeren op mijn tv?

Apps downloaden en installeren
Druk op de Home-knop op de meegeleverde afstandsbediening.Selecteer onder Apps de Google Play Store. Selecteer in het scherm van Google Play Store het zoekpictogram . Selecteer de app.Selecteer Installeren.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd