Hoe werkt dansmarathon? kijk maar | hoe werkt de dansmarathon

Hoe werkt dansmarathon? kijk maar | hoe werkt de dansmarathon

Hoe werkt dansmarathon? kijk maar | hoe werkt de dansmarathon

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Tijdens de unieke tv-show gaan koppels de dansvloer op voor het goede doel en voor een geldprijs. Het duo dat in vijftig uur de minste rust heeft genomen wint een bedrag van 100.000 euro.

Hoeveel rusttijd bij dansmarathon?

Backstage zijn er verschillende ruimtes waar de koppels hun pauzes kunnen doorbrengen om even tot rust te komen, zich te laten masseren of iets kunnen eten. Maar: Het koppel dat na 50 uur de minste rusttijd heeft genomen en dus het langste op de dansvloer heeft gestaan, wint de geldprijs.

Hoe winnaar dansmarathon?

Tawatha Steendam (25) uit Rotterdam won dit weekend samen met haar partner De Dansmarathon van tv-zender SBS6. De twee dansten 50 uur achterelkaar, met slechts een pauze van 35 minuten voor wat rust en voedsel.

Hoe lang duurt dansmarathon?

SBS6 presenteert dit najaar het grootste en vooral langste dansspektakel ooit, live op de Nederlandse televisie: De Dansmarathon. Tijdens dit unieke evenement in Breepark Breda, op 14, 15 en 16 oktober, dansen honderd koppels 50 uur of misschien nog wel langer non-stop op de muziek van bekende dj’s en artiesten.

Hoeveel koppels bij dansmarathon?

Al sinds donderdagavond 19.00 uur staat Breepark in het teken van de Dansmarathon. Maar liefst 100 koppels gingen de strijd met elkaar aan om zo lang mogelijk op de dansvloer te staan.

Wat is de prijs bij De Dansmarathon?

De Dansmarathon is gewonnen door de Rotterdamse Tawatha (25) en Jermaine (29). Het danskoppel danste alle andere danskoppels de dansvloer af en gaat naar huis met een geldprijs van 100.000 euro.

Wie heeft dansen gewonnen?

Tawatha en Jermaine hebben De Dansmarathon gewonnen. Het koppel heeft in totaal slechts 35 minuten rust genomen, en wint daarmee de Dansmarathon 2021. Met een rusttijd van slechts 35 minuten in 50 uur tijd wint het koppel deze slopende beproeving. Zij winnen hiermee de prijs van 100.000 euro.

Wie heeft gewonnen 50 uur dansen?

Uiteindelijk won koppel 89: Tawatha en Jermaine. Eerstgenoemde had het zichtbaar zwaar tijdens het laatste uur en stond meermaals huilend te dansen, terwijl Van Dijk haar nog aanmoedigde om ‘nog even’ door te gaan. Het danskoppel nam in 50 uur tijd in totaal precies 35 minuten pauze en won daarmee een ton.

Wie heeft 50 uur Dansmarathon gewonnen?

Tawatha en Jermaine winnen De Dansmarathon

Welk koppel wist de 50 uur vol te dansen met zo weinig mogelijk pauzes? Met andere woorden: wie zijn de winnaars van De Dansmarathon? Koppel nummer 89, oftewel Tawatha en Jermaine, hebben De Dansmarathon gewonnen! Zij namen in totaal slechts 35 minuten pauze.

 

Categorie├źn Niet gecategoriseerd