Hoe weet je of een ring je past? kijk maar | hoe meet je je ringmaat

Hoe weet je of een ring je past? kijk maar | hoe meet je je ringmaat

Hoe weet je of een ring je past? kijk maar | hoe meet je je ringmaat

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

De standaard regel is dat uw ring over de knokkel van uw vinger moet passen. De knokkel dient namelijk als een soort extra zekerheid en zorgt ervoor dat de ring niet kan afglijden. Maar de ring mag ook niet te los zitten, dan kun hij namelijk ergens achter blijven hangen.

Wat is de gemiddelde ringmaat bij mannen?

Je kunt op verschillende manieren achter de ringmaat komen. De gemiddelde ringmaat voor vrouwen is 17,3 (7) en de gemiddelde ringmaat voor mannen is 20,6 (11). Een kleine vrouw heeft waarschijnlijk een ringmaat van 15,7 (5).

Kan je ringmaat veranderen?

Als u de verkeerde ringmaat heeft besteld, kan u de maat nog wijzigen in het begin van het productieproces. Wanneer u een andere ringmaat later in het proces doorgeeft, zal er een bijkomende kost doorgerekend worden, afhankelijk van de wijziging, het ontwerp en het materiaal van de ring.

Wat is ringmaat 60?

Ringmaat 60 | Ringmaat 60,00

Ringmaat 60 is dikwijls een maat voor een vrij kleine man met kleine handen. Wat is ringmaat 60? Met deze maat wordt zeer waarschijnlijk een omtrek maat bedoeld.

Wat is ringmaat 58?

Ringmaat 58 | Ringmaat 58,00

Ringmaat 58 staat voor dikwijls een maat voor een grote dame met vrij forse handen. Echter, ringmaat 58 kan eveneens behoren bij een relatief kleine herenmaat.

Wat is ringmaat 44?

Ringmaat 44 | Ringmaat 44,00

Maat 44 staat voor meestal een vrij kleine vrouwenringmaat. Wat is maat 44? Met deze ringmaat wordt zeer waarschijnlijk een omtrek maat aangeduid.

 

Categorie├źn Niet gecategoriseerd