Hoe Viaplay kijken bij KPN? kijk maar | hoe werkt viaplay bij kpn

Hoe Viaplay kijken bij KPN? kijk maar | hoe werkt viaplay bij kpn

Hoe Viaplay kijken bij KPN? kijk maar | hoe werkt viaplay bij kpn

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Viaplay is alleen te bekijken via hun app. De app is nog niet vanaf 1 maart op de tv ontvangers te zien. Heb je een SmartTV dan is deze app vanaf 1 maart te downloaden in de AppStore van iOS en Android. Heb je de abonnement via KPN afgesloten dan zullen sommige sporten lineair worden uitgezonden op kanaal 225.

Hoe krijg je Viaplay op je tv?

Dit doe je door via je smartphone of tablet verbinding te maken met hetzelfde netwerk als je Chromecast of Apple TV, waarna je met je afstandsbediening naar het aangesloten apparaat gaat. Daarna kun je de Viaplay app openen op je smartphone of tablet en beginnen met casten naar de televisie.

Welke zender Viaplay KPN?

Daarmee is er voor KPN klanten met een Viaplay abonnement bij KPN extra manier van kijken; via de app van Viaplay, streamend naar de tv of gewoon via kanaal 225 op je televisie.

Hoe installeer ik Viaplay?

De app voor Viaplay is nu onder andere hier in de Google Play Store en hier in de Apple App Store te downloaden. Viaplay liet weten dat er een app zou verschijnen voor de streamingdienst die op allerlei verschillende apparaten beschikbaar zal zijn (zie overzicht).

Heb je een Smart TV nodig voor Viaplay?

Smart tv. Sommige smart tv’s hebben een Viaplay-app. Op deze manier open je Viaplay rechtstreeks op je televisie en is de tussenkomst van een iPhone, iPad of ander apparaat niet nodig.

Waarom krijg ik Viaplay niet op tv?

Viaplay werkt niet op mijn tv

Controleer of zowel je tv en de Viaplay-app volledig bijgewerkt zijn. Check uiteraard je internetverbinding. Schakel je televisie uit en koppel de voedingskabel los. Start daarna opnieuw op en probeer de Viaplay app nogmaals.

Welk kanaal is Viaplay?

Ga naar kanaal 154 op je tv en de Viaplay app opent.

Waar kan ik Viaplay kijken?

Viaplay is beschikbaar op de meeste Smart TV’s, Android en iOs mobiele apparaten zowel als de meeste browsers. Je kan overal in de EU en Noorwegen streamen. Op mobiele apparaten heb je de mogelijkheid om de meeste series en films te downloaden en offline te bekijken waar je ook bent.

Hoe krijg ik Viaplay op mijn Samsung tv?

Viaplay activeren op je Samsung smart-tv
Sluit je Samsung smart-tv aan op de breedbandpoort of een draadloos netwerk.Druk op Smart Hub of Smart TV op je afstandsbediening.Download de Viaplay-app in de Samsung App store of selecteer de vooraf geïnstalleerde Viaplay-app.Meld je aan in de Viaplay-app met de code.

Hoe krijg ik Viaplay via Ziggo?

Hoe bestel ik Viaplay via Ziggo? Als je bent ingelogd in Mijn Ziggo ga je naar ‘Producten’ en dan ‘Televisie’. Dan zie je onder het kopje ‘Mijn Televisie’ het subkopje ‘Streamingdiensten’. Klik op ‘Streamingdiensten beheren’.

Hoe kan ik in 2022 Formule 1 kijken?

De live Formule 1-actie is in het seizoen 2022 in Nederland alleen te volgen met de streamingdiensten Viaplay en F1TV.

Kan Viaplay op elke tv?

Maar Viaplay is dus een app voor op je smartphone of tablet, die je alleen op je televisie kunt bekijken als je dat technisch regelt met bijvoorbeeld een Google Chromecast, of AppleTV. Viaplay zit, net als Netflix bijvoorbeeld, vaak standaard op nieuwere smart-tv’s (scroll naar beneden om te zien op welke).

Hoe kan ik zien dat ik een Smart-TV heb?

Hoe herken je of je een smart-tv hebt? Simpel. Als deze een uitgebreid instellingsmenu heeft, je ‘m kunt verbinden met internet en als de tv een app store heeft. Dat maakt een televisie namelijk slim en zo kun je het apparaat naar je voorkeuren aanpassen.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd