Hoe vertaal je een hele tekst? kijk maar | hoe zeg je in het nederlands

Hoe vertaal je een hele tekst? kijk maar | hoe zeg je in het nederlands

Hoe vertaal je een hele tekst? kijk maar | hoe zeg je in het nederlands

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Tik om te vertalen gebruiken
Open een app met tekst die je kunt kopiëren.Selecteer de tekst die je wilt vertalen. Kopiëren.Tik in het huidige scherm op Google Translate .Kies de gewenste taal.

Hoe was je dag vertalen?

Hoe was je dag? How’s your day? Hoe was je dag lieverd? So how was your day sweetheart?

Hoe kan ik een artikel vertalen?

Je kunt bijvoorbeeld naar de website van Google Translate gaan: translate.google.com en de URL van de website in het tekstvak invoeren. Selecteer de taal waarin je jouw website wilt vertalen en klik op de knop Vertalen.

Wat is het Franse woord voor ja?

Vertaling van “- Ja” in Frans. ja! oui !

Hoe vertaal ik tekst in WhatsApp?

Typ je in het Nederlands een bepaalde zin en selecteer je de tekst, dan kun je het direct via Translate vertalen in de gewenste taal. Als apps waarmee dat werkt noemt Google onder meer TripAdvisor, WhatsApp en LinkedIn, waarbij je direct meer dan 90 talen onder de knop hebt.

Wat is de beste gratis Vertaalsite?

Google Translate biedt meer dan 100 talen aan, waaronder een aantal bedreigde en zelfs uitgestorven talen. Dankzij de verschillende functies – verschillende toetsenborden, tekst inspreken, tekst laten voorlezen – is Google Translate zeker en vast de meest veelzijdige gratis online vertaalmachine.

Hoe kan ik Google Translate gebruiken?

Woord of stuk tekst vertalen
Open de app Translate.Tik zonodig op Beginscherm.Geef linksboven in welke taal u tekst invoert. Blader door de lijst met talen en tik op een taal.Geef op dezelfde manier rechtsboven aan naar welke taal vertaald moet worden.Tik in het veld met ‘Geef tekst op’.

Hoe website vertalen met Google Translate?

Ga in je browser naar Google Translate. Klik bovenaan op Documenten. Kies de talen waaruit en waarin je wilt vertalen. Als je de oorspronkelijke taal van een website automatisch wilt instellen, klik je op Taal herkennen.

Hoe is je dag verlopen?

hoe de dag verlopen is – Nederlands definitie, grammatica, uitspraak, synoniemen en voorbeelden | Glosbe. Hoe begin je daaraan? hoe ga je? hoe gaat het ermee?

Hoe zet ik vertalen aan?

Als je een pagina tegenkomt die is geschreven in een taal die je niet begrijpt, kun je Chrome gebruiken om de pagina te vertalen.
Open Chrome op je computer.Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal.Klik bovenaan op Vertalen.Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.

Hoe kan ik automatisch vertalen?

Als je regelmatig op websites in vreemde talen zit, dan is het wellicht handiger dat Chrome alles automatisch voor je vertaalt. Je kan deze feature inschakelen door op de drie puntjes rechtsboven in de browser te klikken, en vervolgens naar Settings te gaan. Daar ga je verder naar Advanced > Languages.

Waarom vertaalt Google niet meer?

Probeer de webpagina te vernieuwen. Als je nog steeds niet op Vertalen kunt tikken, is de taal mogelijk niet beschikbaar voor vertaling. Als je Vertalen niet ziet onderaan de pagina, kun je een vertaling aanvragen. op je Android-telefoon of -tablet.

Wat is het Griekse woord voor ja?

ja (interjection): ναι

Wat is wie in het Frans?

Wiktionary: wie → qui, celui qui, celui que.

Hoe zeg je in het Italiaans ja?

ja (particle): sì

Kan niet praten alleen WhatsApp?

In de nieuwste versie is het mogelijk om bij je profiel een tekststatus te plaatsen onder het kopje Info. Net als voorheen kun je kiezen uit allerlei standaard woorden en zinnetjes, zoals Beschikbaar, Bezig of Kan niet praten, alleen WhatsApp.

Hoe verander ik het toetsenbord in WhatsApp?

Android. Op je Android-toestel werkt het toevoegen van toetsenborden als volgt: Ga naar Apparaatinstellingen en tik vervolgens op Talen en invoerToetsenbord en invoermethoden en selecteer het toetsenbord dat je wilt instellen.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd