Hoe veilig is Polarsteps? kijk maar | hoe volg je iemand op polarsteps?

Hoe veilig is Polarsteps? kijk maar | hoe volg je iemand op polarsteps?

Hoe veilig is Polarsteps? kijk maar | hoe volg je iemand op polarsteps?

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Is het veilig? Ja: je kunt zelf instellen wie je kunt volgen op het moment dat je op reis bent zodat ‘vreemden’ niet kunnen zien waar op de wereld je je op dat moment bevindt. Wil je na afloop je reis met meer mensen delen? Dan kun je de trip-instellingen aanpassen en voor meer mensen toegankelijk maken.

Welke app reisverslag?

Als jij je reis bijhoudt, dan kan je het later terug lezen wanneer je weer thuis bent. Ook kan je het makkelijk met je vrienden en familie delen.

Polarsteps. FindPenguins. Evernote. Journal (by Journey) 1 Second Everyday: Video Diary. Momento. Instagram. Postagram.

Hoe voeg ik fotos toe aan Polarsteps?

Een stap kan één of meerdere foto’s zijn, een reisverslag of een combinatie van beide. Tik op je reis en scrol naar beneden tot je een grote rode knop met een plusje ziet; je huidige locatie wordt automatisch weergegeven als je trip op dit moment plaatsvindt. Tik op de knop om een stap toe te voegen.

Is Polarsteps gratis?

Het aanmaken van een account op Polarsteps is gratis en heel eenvoudig. Dit doe je het beste via de app zelf. Je kunt de app onbeperkt gebruiken. Om je familie en vrienden foto’s te kunnen laten zien en je verhalen te kunnen laten lezen hoeven ze geen eigen account aan te maken.

Wat kost een Polarsteps fotoboek?

Na afloop van de reis kan dit virtuele reisboek nu echt worden afgedrukt als een ‘Travel Book’, zoals Polarsteps het fotoalbum noemt. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren, hebben maximaal 300 pagina’s en kosten vanaf 20 euro per stuk (inclusief verzendkosten).

Hoe maak ik een reisdagboek?

5 tips om zelf een waanzinnig reisdagboek te maken!
Koop een mooi reisdagboek. Maak je reisdagboek compleet door foto’s te printen. Verzamel tijdens het reizen folders, tickets en andere dingen om in te plakken. Vul je reisdagboek met mooie verhalen en quotes.

Welke reisblog gebruiken?

De beste websites om je eigen reisblog bij te houden
Travel Diaries. Al je reisavonturen vastleggen in je eigen boek? Polarsteps. De mobiele app Polarsteps brengt aan de hand van je mobiele telefoonsignaal je hele reis in kaart en volgt je waar je ook naartoe reist. JouwWeb. Reismee.nl. Gaatverweg.nl. Reislogger. En…

Hoe maak je een reisverslag?

Een andere populaire app om reisverslagen mee te maken is FindPenguins. Deze app werkt grotendeels hetzelfde als Polarsteps, maar hier kun je ook meerdere mensen aan je reis koppelen (als je bijvoorbeeld met vrienden of familie op reis bent). FindPenguins is zowel beschikbaar voor Android als voor Apple.

Waar ben je geweest app?

De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die je mogelijk hebt bezocht en routes die je misschien hebt afgelegd. Dit gebeurt op basis van je locatiegeschiedenis. Je kunt je tijdlijn op elk gewenst moment bewerken en je locatiegeschiedenis verwijderen via Tijdlijn.

Hoe werkt fotoboek Polarsteps?

Het concept van Polarsteps is eenvoudig: geef aan wanneer je eerstvolgende trip is en de app zal deze vanzelf voor je vastleggen. Je locatie wordt van tijd tot tijd gecheckt en op een kleurrijke wereldkaart gezet waar vrienden en familie je avonturen live kunnen volgen.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd