Hoe Rayan overleden? kijk maar | hoe is rayan in de put gevallen

Hoe Rayan overleden? kijk maar | hoe is rayan in de put gevallen

Hoe Rayan overleden? kijk maar | hoe is rayan in de put gevallen

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Hij was in een drooggevallen waterput gevallen en op meer dan dertig meter diepte klem komen te zitten. Rayan bleek de val wonder boven wonder te hebben overleefd. In de dagen erna zijn de grootste inspanningen geleverd om Rayan uit zijn hachelijke positie te bevrijden.

Welke stad is Rayan overleden?

De 7-jarige Khalid zou maandag in de Marokkaanse stad Tiflet in een put van meer dan veertig meter diep zijn gevallen en daarin verdronken. De reddingsoperatie van Rayan (5) in Bab Berred.

Waar is Rayan in de put gevallen?

Het jongetje zat sinds dinsdag vast in een put in zijn dorp Tamorot in het noorden van het land. De Marokkaanse koning condoleert de ouders van Rayan. De 5-jarige Rayan zat vast op zo’n 32 meter diepte. Hij viel in een put in de noordelijke provincie Chefchaouen.

Hoelang heeft Rayan in de put gezeten?

Rayan na vijf dagen dood in waterput gevonden

Ook dat ongeluk had een dramatische afloop: na een reddingsoperatie van 13 dagen werd het lichaam van Julen levenloos uit de put gehaald. Uit de sectie bleek dat het kind al op de dag van zijn val was overleden.

Was Rayan nog in leven?

Reddingswerkers zijn er vanavond in geslaagd het 5-jarige jongetje Rayan na meer dan vier dagen uit een diepe put te bevrijden. Helaas is hij overleden. De koning van Marokko heeft zijn condoleances aan Rayans familie overgebracht.

Is Rayan in leven?

Tamorot – In het Marokkaanse dorpje Bab Berred hebben reddingwerkers zaterdagavond het lichaam van het vijfjarige jongetje Rayan naar boven gehaald. Het kind viel dinsdagmiddag meer dan 30 meter diep in een smalle waterput. De dagenlange reddingsoperatie werd over de hele wereld intensief gevolgd.

Is Rayan bevrijd?

De 5-jarige Rayan, die sinds dinsdag vastzat in een put in Marokko, is overleden. Hij werd door de reddingswerkers bevrijd uit de put, maar overleefde de rit met de ambulance helaas niet.

 

Categorie├źn Niet gecategoriseerd