Hoe Rayan overleden? kijk maar | hoe is het met rayan in marokko

Hoe Rayan overleden? kijk maar | hoe is het met rayan in marokko

Hoe Rayan overleden? kijk maar | hoe is het met rayan in marokko

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Hij was in een drooggevallen waterput gevallen en op meer dan dertig meter diepte klem komen te zitten. Rayan bleek de val wonder boven wonder te hebben overleefd. In de dagen erna zijn de grootste inspanningen geleverd om Rayan uit zijn hachelijke positie te bevrijden.

Welke stad is Rayan overleden?

De 7-jarige Khalid zou maandag in de Marokkaanse stad Tiflet in een put van meer dan veertig meter diep zijn gevallen en daarin verdronken. De reddingsoperatie van Rayan (5) in Bab Berred.

Waar is Rayan in de put gevallen?

Het jongetje zat sinds dinsdag vast in een put in zijn dorp Tamorot in het noorden van het land. De Marokkaanse koning condoleert de ouders van Rayan. De 5-jarige Rayan zat vast op zo’n 32 meter diepte. Hij viel in een put in de noordelijke provincie Chefchaouen.

Hoe is het met de ouders van Rayan?

In de huiskamer zitten de ouders van Rayan verdoofd en verslagen op een gouden bank met blauwe patronen. „Wat gaan jullie met zijn spullen doen”, vraagt de vrouw die met haar mobiel fungeert als cameravrouw. Het interview zal twintig minuten duren. De ouders hebben hun zoontje net begraven.

Hoe is Ryan in de put overleden?

De Algerijnse voetballer bij AC Milan Ismaël Bennacer zegt dat ‘Rayans moed bij ons zal blijven en ons zal blijven inspireren’. De Marokkaans-Amerikaanse auteur Laila Lalami noemt het overlijden ’tragisch’. Rayan viel dinsdagmiddag in een droge put en kwam op 32 meter diepte vast te zitten.

Hoe is Rayan in de put terecht gekomen?

Dat heeft het Marokkaanse koningshuis bekendgemaakt in een officiële verklaring. Reddingswerkers haalden hem rond 21.35 uur Nederlandse tijd uit de tunnel en legden hem in een ambulance, waarin zijn moeder zat te wachten. Naar nu blijkt was de kleuter al overleden toen de hulpverleners hem bereikten.

Was Rayan nog in leven?

Reddingswerkers zijn er vanavond in geslaagd het 5-jarige jongetje Rayan na meer dan vier dagen uit een diepe put te bevrijden. Helaas is hij overleden. De koning van Marokko heeft zijn condoleances aan Rayans familie overgebracht.

Hoe is de toestand van Rayan?

Rayan (5) overleden: jongetje na meer dan vier dagen uit waterput gehaald, maar hulp komt te laat. In het Marokkaanse dorpje Bab Berred hebben reddingwerkers zaterdagavond het lichaam van het vijfjarige jongetje Rayan naar boven gehaald. Het kind viel dinsdagnamiddag meer dan 30 meter diep in een smalle waterput.

Hoe heten de ouders van Rayan?

Hij nam contact op met de ouders van het kind en betuigde zijn medeleven. Khaled Oram, de papa van Rayan, is hem dankbaar. “Ik wil de koning en alle reddingswerkers bedanken. Ik accepteer alles wat Allah ons heeft gegeven.”

Hoe viel Rayan in de put?

Het kind viel tot wel 32 meter naar beneden in de 50 centimeter brede en 35 meter diepe put. De reddingsoperatie is extra moeilijk omdat het zo krap is. Daarbij is er op die diepte ook weinig zuurstof.

Hoelang heeft Rayan in de put gezeten?

Rayan na vijf dagen dood in waterput gevonden

Ook dat ongeluk had een dramatische afloop: na een reddingsoperatie van 13 dagen werd het lichaam van Julen levenloos uit de put gehaald. Uit de sectie bleek dat het kind al op de dag van zijn val was overleden.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd