Hoe overleef ik de brugklas boekbespreking? kijk maar | hoe overleef ik de brugklas

Hoe overleef ik de brugklas boekbespreking? kijk maar | hoe overleef ik de brugklas

Hoe overleef ik de brugklas boekbespreking? kijk maar | hoe overleef ik de brugklas

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Ik vind het een leuk verhaal. Ik vind het goed geschreven, niet heel langdradig of afgeraffeld. Ik vind het ook erg leuk dat er allemaal “survivaltips” voor de brugklas in staan, aan sommige dingen heb ik wel wat gehad. Ik vond het echt erg leuk om het te lezen en ik geef het boek een 9!

Hoe overleef ik de brugklas personages?

Personages
Rosa van Dijk: De hoofdpersoon van het boek. Jonas de Leeuw: de beste vriend van Rosa. Esther Jacobs-Anderson: Rosa’s beste vriendin. Vincent van Gelderen: De vriend van Rosa, die ze ‘Neuz’ noemt omdat hij een geweldige neus heeft. Alexander de Wit: Dit was Rosa’s stiefvader.

Hoe overleef ik de brugklas Rosa?

Als Rosa naar de brugklas gaat, verandert er een heleboel in haar leven. Van stoere achtste-groeper wordt ze brugpieper. Ineens heeft ze een stuk of twaalf leraren in plaats van één. In plaats van een rugzakje met een boterhamtrommeltje erin, moet ze kilo’s boeken meesjouwen.

Hoe overleef ik de middelbare school?

Francine Oomen Hoe overleef ik school? Rosa vertelt hoe je de brugklas overleeft. Met weetjes en (survival)tips over de middelbare school, de klasgenoten en leraren en het omgaan met stress. Met ballonstrips, testjes en grappige kleurenillustraties.

Hoe overleef ik stress Francine Oomen?

Want stress zit in een klein hoekje: liefde, school, huiswerk, puberteit en al die vervelende klusjes die je van je ouders moet doen. Met de oefeningen die Francine Oomen geeft leer je beter luisteren en praten. En de oefeningen kunnen ervoor zorgen dat je stress verdwijnt: bijvoorbeeld door te mediteren.

Wat is de volgorde van de Hoe overleef ik boeken?

(2005, Van Holkema & Warendorf) Hoe overleef ik met/zonder jou? (2004, Van Holkema & Warendorf) Hoe overleef ik een gebroken hart? (2003, Van Holkema & Warendorf) Hoe overleef ik mezelf? (2002, Van Holkema & Warendorf) Hoe overleef ik mijn eerste zoen? (2001, Van Holkema & Warendorf) Hoe overleef ik de brugklas? (2000,

Hoe overleef ik met zonder vrienden samenvatting?

Samenvatting. Wat doet Rosa als haar moeder het (weer) in haar bol krijgt, haar vader zich (weer) niet aan zijn afspraken houdt en haar vriendje zich bedenkt? Gaat ze gillen/schreeuwen/brullen en/of met een kettingzaag zwaaien, of met haar vrienden op vakantie, naar Zuid-Spanje bijvoorbeeld?

Hoe overleef ik de brugklas boek leeftijd?

Dit boek is voor iedereen die (bijna) naar de brugklas gaat (of hem al heeft overleefd).

Hoe overleef je een dag op school?

Een (lange) schooldag overleef je het beste door deze 7 tips
Soms zakt de moed je in de schoenen als je aan school denkt. Inspirerende quotes. Maak het gezellig op school. Goed ontbijtje. Doelen stellen voor jezelf. Beloon jezelf. Kijk leuke films over school. Zet je erover heen.

Hoe overleef ik mijn school?

De opmaak is precies zoals we gewend zijn van de andere Hoe overleef ik boeken en tijdschriften. De informatie in dit boek is echt up-to-date en bevat veel nuttige tips. Bijvoorbeeld over hoe je je huiswerk moet plannen en over allerlei zaken die op school en in vriendschappen gebeuren.

Hoe overleef ik op school?

5 tips om ook de laatste maanden school te overleven
Plannen, plannen, plannen. Hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Leer. Wees lief voor jezelf. Word vrienden met de juiste mensen. Combineer je sociale leven met school.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd