Hoe oud is Gio en hoe oud is Jade? kijk maar | hoe oud is jade

Hoe oud is Gio en hoe oud is Jade? kijk maar | hoe oud is jade

Hoe oud is Gio en hoe oud is Jade? kijk maar | hoe oud is jade

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Op 15 februari 2021 maakte de inmiddels 22-jarige Latooy na veel speculaties bekend dat hij een relatie heeft met de destijds 16-jarige influencer Jade Anna van Vliet.

Hoeveel geld heeft Jade Van Vliet?

Wekelijks haalt hij gemiddeld zo’n 7 miljoen views, dat zijn er op jaarbasis 364 miljoen wat gelijk staat aan 364 duizend euro. Tel daarbij rond de 300 duizend euro op voor sponsoring en vermenigvuldig het keer 2 voor merchandise en dan kom je op 1,328 miljoen euro op jaarbasis.

Welk niveau heeft Gio gedaan?

In het begin was het voor zijn omgeving wel even wennen, als hij in zijn eentje tegen een camera aan het praten was. Het kost hem ook zoveel tijd, dat hij een niveau gezakt is op school. Maar dat vindt hij nu niet belangrijk. Want als hij mocht kiezen, gaat hij na zijn eindexamen havo door met zijn carrière op YouTube.

Hoeveel verdient Jade Anna van Vliet per maand?

Hoeveel geld ze verdient, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is: ze leeft een abnormaal luxe leven voor een zestienjarige en komt in aanmerking met ferrari’s van Gio en haar vriend die zijn eigen huis koopt. Jade Anna gaat alleen maar rijker worden!

Hoeveel geld heeft Gio?

Zo zijn zijn abonnee’s hard gestegen, en is dus ook zijn inkomen hard gegroeid. Aan de hand van het aantal YouTube abonnees, en het aantal views op zijn video’s, kunnen we opmaken dat Gio inmiddels rond de 15.000 tot 20.000 euro per maand aan YouTube inkomsten binnenhaalt.

Hoeveel geld heeft Koen?

Per video krijgt hij ongeveer 200.000 tot 400.000 views wat natuurlijk ook een leuk zakcentje genereert. Per 1.000 views verdien je ongeveer één euro. Per maand upload Koen van Heest ongeveer 6 video’s wat dus neerkomt op ongeveer 2.500 euro per maand aan YouTube inkomsten van zijn eigen kanaal.

Wat is Gio?

Heeft uw kind een (vermoeden van) handicap en staat het voor een belangrijk overgangsmoment zoals de eerste stap naar de kinderopvang of de overgang van de kleuterklas naar de lagere school?

Waar gaat Gio wonen?

Waar woont adres Gio? De YouTuber bezit een prachtig appartement in Rotterdam – pal naast de Erasmusbrug – en is sinds afgelopen weekend ook officieel de eigenaar van een super moderne villa in Krimpen aan de Lek.

Wat voor auto heeft Gio?

De vlogger heeft de laatste tijd een hoop bijzondere ervaringen mee mogen maken. Zo kocht hij een vrijstaande villa voor €1,2 miljoen. Kocht hij een Porsche Cayenne Coupé en komt hij nu met iets wel heel exclusiefs. GIO koopt namelijk op 22 jarige leeftijd een Ferrari 458 Speciale met een nieuwprijs van €303.320!

Hoeveel geld verdiend enzo Knol?

Als we er van uit gaan dat EnzoKnol zo’n 1500,- euro per dag verdiend, dan kunnen we ook berekenen wat hij per maand en per jaar verdiend. 1500,- euro keer 30 (dagen) is 45.000 euro per maand. Dat is 45.000 euro keer 12 (maanden), dus 540.000 per jaar. Dat is ruim een half miljoen euro per jaar.

Wat voor werk doet Jade Anna?

Documentairemaker | Presentator & Spreker | Filmmaker | YouTube Content Creator.

Waar woont Jade Van Vliet?

Het adres van J.A.V.V. is Ratelaar 85 in Heemskerk.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd