Hoe oud is Emma de Voice? kijk maar | hoe oud is emma van de voice

Hoe oud is Emma de Voice? kijk maar | hoe oud is emma van de voice

Hoe oud is Emma de Voice? kijk maar | hoe oud is emma van de voice

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Emma wordt geboren op 12 maart 2008 als jongste zusje van Sophie en Enzo Kok. Zij komt in 2021 als 13-jarige landelijk in het nieuws door haar deelname aan The Voice Kids van RTL4. Op 4 juni 2021 komt zij als winnares uit de bus. Behalve zingen heeft vioolspelen haar interesse.

Waarom heeft Emma kok sondevoeding?

Emma is al vanaf vlak na haar geboorte afhankelijk van sondevoeding vanwege een maagverlamming. In het dagelijks leven heeft ze altijd een rugtas bij zich met twee pompen die voor haar voeding zorgen. Ze werd vaak geopereerd, liep een groeiachterstand op en werd vanwege de rugzak vroeger vaak gepest.

Waar woont Emma Kok?

Emma’s blog

Ik ben Emma en ik ben 13 jaar en woon in Kerkrade.

Waar komt Emma van de Voice vandaan?

Al wekenlang zingt de 13-jarige Emma Kok uit Kerkrade de sterren van de hemel op nationale televisie. Als kroon op haar werk staat ze vrijdag in de halve finale van The Voice Kids.

Wat is er met Emma Kok?

Ze heeft gastroparese (maagverlamming) en is sinds ze negen maanden oud is aangewezen op sondevoeding. Emma wordt in 2021 landelijk bekend door haar deelname aan The Voice Kids, de zangwedstrijd die ze op 4 juni wint.

Is Emma Heesters Nederlands?

Emma Heesters (‘s-Gravenpolder, 8 januari 1996) is een Nederlandse zangeres, voornamelijk bekend van op haar eigen YouTube-kanaal geplaatste covers.

Wie ontdekte Emma Heesters?

Met zomerhit Despacito ging Emma viral. Het filmpje is op Facebook zo’n 6,5 miljoen keer bekeken en op YouTube heeft de video al meer dan 2,1 miljoen views. Samen met het bekijks van Jason Chen, ook een bekende YouTuber met wie ze de cover inzong, is de video inmiddels zo’n 10 miljoen keer bekeken.

Welke musical speelt Emma Heesters?

En René Froger en Emma Heesters brengen samen Beauty and the Beast ten gehore. Andere nummers die voorbij komen zijn uit de musicals Jesus Christ Super Star, Fame, The Wiz, Grease, Oliver, Heerlijk duurt het langst en The Jerseyboys.

Hoe oud is winnares Voice Kids?

Negen maanden na het winnen van The Voice Kids heeft Emma Kok (13) uit Kerkrade haar eerste eigen single uitgebracht. Het nummer heet ‘Laat Mij Een Vlinder Zijn’. De single is geschreven en geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd