Hoe oud is de Jumbo? kijk maar | tot hoe laat is de jumbo open

Hoe oud is de Jumbo? kijk maar | tot hoe laat is de jumbo open

Hoe oud is de Jumbo? kijk maar | tot hoe laat is de jumbo open

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

1983. De eerste Jumbo supermarkt van Karel van Eerd opent in Den Bosch. Dit doet hij samen met Jan Meurs, die in 1979 de eerste winkel met de naam Jumbo opende in Tilburg.

Hoeveel Jumbo winkels zijn er?

Jumbo wist haar winkelbestand uit te breiden met 18 locaties, waaronder vijf Jumbo City vestigingen in Nederlandse stadscentra en negen winkels in België, inclusief de eerste Jumbo City in Antwerpen. Het totale aantal winkellocaties in Nederland en België kwam in 2021 uit op 705.

Welke feestdagen dubbel betaald Jumbo?

Deze feestdagen zijn nieuwjaarsdag (1 januari), Goede Vrijdag, Pasen (zondag en maandag), Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag (5 mei, officiële feestdag eens in de 5 jaar, zoals in 2020 en 2025), Hemelvaartsdag, Pinksteren (zondag en maandag) en Kerstmis (25 en 26 december).

Welke essentiële winkels zijn open?

Hieronder een overzicht van de winkels die open blijven:
Supermarkten;Bakkers, slagers, viswinkels, slijterijen en groenteboeren;Drogisterijen en apotheken;Wasserettes en stomerijen;Opticiens en audiciens;Banken, financiële dienstverleners en reisbureaus;

Wat doet Jumbo als je niet thuis bent?

De bezorger neemt je bestelling weer mee en laat een kaartje achter in je brievenbus. We proberen later contact met je op te nemen. We rekenen geen kosten voor het niet thuis zijn.

Hoe laat moet de supermarkt dicht?

Essentiële winkels zoals supermarkten, dierenwinkels, drogisterijen, opticiens en groothandels mogen open tussen 05.00 en 20.00 uur. Essentiële dienstverlening, zoals advocaten en notarissen, hanteren reguliere openingstijden.

Waar blijven mijn boodschappen Jumbo?

Maatregelen voor onze bezorgers

De boodschappen worden bezorgd tot aan de voordeur in plaats van tot in de keuken. Dat doen we ter bescherming van onze klanten en medewerkers.

Welke supermarkten waren er vroeger?

Je grootouders deden boodschappen bij de Albert Heijn, De Gruijter, de Spar of de Vivo. Dat waren geen supermarkten, maar ‘kruidenierswinkels op de hoek’. De supermarkten kwamen pas in de jaren zestig op. Albert Heijn ontwikkelde zich die kant op, maar er ontstonden ook nieuwe ketens als EDAH en Jan Linders.

Welke supermarkt is overgenomen door Jumbo?

Jumbo’s 7 Zekerheden

Sinds de introductie is het bedrijf steeds harder en groter gegroeid. Door de overname van Super de Boer in 2009 en de overname van C1000 in 2012, is Jumbo het tweede supermarktbedrijf van Nederland en krijgt haar historie met de dag meer kleur.

Hoe oud moet je zijn voor de Albert Heijn?

Er is veel gebeurd sinds de 21-jarige Albert Heijn in 1887 het kleine kruidenierswinkeltje van zijn vader overnam. Dit zijn onze 9 mijlpalen die ertoe hebben geleid dat Albert Heijn in 130 jaar is uitgegroeid tot de supermarkt van en voor ons allemaal.

Hoeveel winkels heeft de Jumbo in 2021 geopend?

Jumbo heeft in 2021 18 nieuwe winkels geopend, waarvan de helft in België. Twee daarvan worden door franchisenemers geëxploiteerd. In Antwerpen werd onlangs de eerste Jumbo City van het land geopend. Het totale aantal winkellocaties van Jumbo bedraagt nu 705.

Hoeveel nieuwe Jumbo winkels in 2021?

In het tweede halfjaar van 2021 verwacht Jumbo verder te groeien naar circa 20 winkels. De ambitie om binnen een periode van 5 jaar door te groeien naar 100 winkels in België blijft onverkort overeind.

Hoeveel supermarkten zijn er in Nederland 2021?

Cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) laten zien dat ondanks de coronacrisis, supermarkten gestaag doorgroeien, schrijft Distrifood. Tussen 2010 en 2021 nam het aantal fysieke supermarkten toe van 5.790 naar 6.130 (+6%).

Welke feestdagen wordt je dubbel betaald?

Wel kan de cao een toeslag voorschrijven. Deze feestdagen zijn nieuwjaarsdag (1 januari), Goede Vrijdag, Pasen (zondag en maandag), Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag (5 mei, officiële feestdag eens in de 5 jaar, zoals in 2020 en 2025), Hemelvaartsdag, Pinksteren (zondag en maandag) en Kerstmis (25 en 26 december).

Is Hemelvaart dubbel betaald Jumbo?

De wet zegt helaas niets over het uitbetalen van extra loon als je op officiële feestdagen werkt. In je eigen arbeidsovereenkomst of de cao staat of je hier recht op hebt en om hoeveel extra loon het gaat.

Is Goede Vrijdag dubbel betaald supermarkt?

Nederland telt elf officiële feestdagen, waarbij de medewerker “vrij” heeft en gewoon zijn salaris krijgt doorbetaald (behalve Goede Vrijdag en Hemelvaartsdag).

 

Categorieën Niet gecategoriseerd