Hoe los je een Rubik’s kubus op 3×3 voor beginners? kijk maar | hoe los je een kubus op

Hoe los je een Rubik’s kubus op 3×3 voor beginners? kijk maar | hoe los je een kubus op

Hoe los je een Rubik’s kubus op 3×3 voor beginners? kijk maar | hoe los je een kubus op

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Dit zijn de videos voor het oplossen van de kubus.
Stap 1 – Daisy.Stap 2 – Wit kruis maken, het begin van de 1ste laag.Stap 3 – De hoeken van laag 1 oplossen.Stap 4 – De middelste laag oplossen.Stap 5 – Begin van de gele laag.Stap 6 – Van kruis naar vis.Stap 7 – Van vis naar alles geel.

Hoe los je snel een Rubik’s kubus op?

De kubus los je op in vijf fasen:
Witte kruisje maken.Onderste laag compleet maken.Middenlaag compleet maken.Het gele vlak oplossen (de bovenkant)De gehele Rubik’s Cube oplossen. de hoeken oplossen. de hele Rubik’s Cube oplossen.

Hoe los je een 2×2 kubus op?

Stap 1: Het oplossen van de eerste laag van je 2×2 pocket cube. Je start het oplossen van de kubus met de bovenzijde. Stap 2 (oplossen van de bovenzijde van de 2×2 kubus) In deze stap wil je de kleur die nu aan de onderzijde van de kubus zit oplossen. Stap 3 (de laatste blokjes op de juiste manier draaien)

Hoe maak je een kubus op papier?

Vouw de punten aan de boven- en onderkant aan de ene zijde naar het midden toe en dan terug naar het midden aan de andere kant. Vouw de zijden open. Vouw het papier open zodat dit de vorm van een X krijgt. Blaas in het gat om de kubus te vormen.

Welke Rubik’s Cube is de beste?

De beste Rubik’s Cube 2020 in de test

Over het algemeen is en blijft de Rubik’s Cube Original Magic Cube bovenaan.

Wat is de truc van Rubik’s Cube?

De truc is om de juiste hoekstukken te zoeken. Bij een rood, een blauw en een wit vlak hoort ook een rood, blauw, wit hoekstukje. Er zijn nu twee mogelijkheden. Mogelijkheid één is dat het hoekstukje al in de onderste laag zit, draai de onderkant nu zo dat het hoekstukje direct onder de bestemde locatie zit.

Hoe los je een Speed Cube op?

Het is gebruikelijk om met het witte vlak te starten.
Je zoekt het vlak op waarvan het witte blokje in het midden staat. Daarna zoek je de randblokjes op om het kruis te vormen. Pas nadat het kruis staat zet je de witte hoeksteentjes in het vlak. Experts raden aan om de hoekstenen vanuit de onderste laag in te draaien.

Hoeveel combinaties met Rubik’s Cube?

#3. Maar 5,8% van de mensen kan een Rubik’s Cube oplossen. Als je het zelf wilt proberen, is wat hulp krijgen met handig tips niet hetzelfde als vals spelen. Om deze content te kunnen zien moet je je cookie instellingen aanpassen.

Hoe maak je een kubus tekenen?

De kubus begint makkelijk, teken een vierkant met gelijke zijden, bijv. 4 cm bij 4 cm. Zet dan vanuit de drie hoeken een lijn schuin omhoog. Even lang en zorg dat de lijnen evenwijdig aan elkaar lopen, dat wil zeggen dat ze onder dezelfde hoek getekend zijn.

Hoe maak je een balk met papier?

– Neem twee vellen A4 papier, en vouw van elk een balk (een staaf met vier kanten). – De ene keer over de lengte en de andere keer over de breedte. – Bepaal vervolgens de inhoud van beide balken. Het A4 papier is ongeveer 21 x 30 centimeter.

Hoe wordt een kubus gemaakt?

De kubus is opgebouwd uit 27 kleinere delen waarvan de zichtbare zijden de vlakken zijn van kleinere kubussen van 1/3 van de hoogte van de kubus zelf. Het centrale deel zonder zichtbaar vlak bestaat uit een stelsel assen waarom de middens van de zijvlakken kunnen draaien.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd