Hoe laat wordt er post bezorgd? kijk maar | hoe laat komt de post

Hoe laat wordt er post bezorgd? kijk maar | hoe laat komt de post

Hoe laat wordt er post bezorgd? kijk maar | hoe laat komt de post

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Op bezorgdagen (dinsdag t/m zaterdag) bezorgen we de post voor 20.00 uur.

Hoe weet ik of de postbode is geweest?

Met Mijn Post in de PostNL-app weet je ’s ochtends vroeg al welke post er die dag in jouw brievenbus ligt. Je ontvangt een melding als er post onderweg is. Maar dat niet alleen; je kunt zelfs de post al bekijken. Handig als je op vakantie bent, of gewoon nieuwsgierig!

Waarom is de post zo laat?

Dan heeft de bezorger helaas wat vertraging. Dit kan komen door drukte onderweg. Of door slecht weer. We doen ons best om je pakket of post vandaag nog te bezorgen (uiterlijk 22.00 uur).

Waarom wordt er op maandag geen post bezorgd?

Er wordt in het weekend niet veel post verstuurd, waardoor er op maandag weinig aanbod is. Dat maakt de bezorging relatief duur. Het schrappen van de maandag betekent volgens het ministerie dat de stijging van de prijs van een postzegel beperkt kan worden.

Kan ik zien of er een pakket naar mij onderweg is?

Op track & trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) vind je altijd de laatste informatie over je pakket. Vul de track & trace-code (barcode of ‘niet-thuis code’) en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we je pakket bezorgen.

Welke dagen komt de postbode 2021?

Op een aantal plaatsen gaat het om maandag en woensdag, elders om dinsdag en donderdag. Op vrijdag wordt er geen niet-prioritaire briefwisseling meer bedeeld. Voor brieven met een priorzegel, aangetekende zendingen, pakjes en kranten verandert er niets.

Wat zegt een poststempel?

poststempel – Officiële stempels die op een poststuk worden aangebracht, soms bij wijze van afstempeling, en waarop staat aangegeven in welke plaats, op welke datum en soms op welk tijdstip het postkantoor het beheer van het poststuk heeft aanvaard.

Hoe lang is een brief onderweg met de post?

PostNL bezorgt je brieven, kaarten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag, meestal binnen 24 uur. De bezorging van overige post verschilt per verzendoptie.

Wat moet je doen als je post niet aankomt?

Heeft u een brief of pakket verstuurd, maar is deze niet bezorgd of veel te laat bezorgd? Dan kunt u een klacht indienen bij het postbedrijf. U kunt hiervoor gebruik maken van de voorbeeldbrief Klacht aan postbedrijf als verzender op Consuwijzer.nl.

Hoe laat stopt PostNL met bezorgen?

De bezorgdagen en -tijden van PostNL zijn maandag t/m zaterdag, van 8.00 tot 21.30 uur.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd