Hoe laat uitzending BOOS online? kijk maar | hoe laat komt boos

Hoe laat uitzending BOOS online? kijk maar | hoe laat komt boos

Hoe laat uitzending BOOS online? kijk maar | hoe laat komt boos

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Wekelijks zendt BNNVARA de nieuwe uitzending van het online programma BOOS uit via YouTube. Elke donderdag komt om 4 uur ’s middag een aflevering online.

Waar vind ik de uitzending van BOOS?

Terugkijken doe je op NPO3.nl.

Hoe kom ik op YouTube kanaal BOOS?

Wanneer je een video van BOOS wilt kijken kun je dit ook heel makkelijk doen door in de zoekbalk ‘BOOS’ in te typen. Wanneer je dit hebt gedaan zie je als eerste resultaat het kanaal met de knop ‘abonneren’. Daaronder zie je de video’s van BOOS. Je kunt je abonneren op BOOS omdat dit een kanaal is.

Hoe laat komt BOOS donderdag op tv?

De uitzending van BOOS staat donderdag om 16:00 op het YouTube-kanaal van BOOS. Je kunt de uitzending ook bekijken op TVgids.nl en in de TVgids.nl app.

Is BOOS op tv te zien?

De uitzending komt niet op tv, maar is wel online te bekijken. Donderdag om 16.00 uur is de aflevering over The Voice te zien op het YouTube-kanaal van BOOS.

Welke zender komt BOOS donderdag?

Dit moet je weten over de uitzending van BNNVARA, die niet op tv komt. Na maandenlang onderzoek komen Tim Hofman en zijn team donderdag om 16.00 uur in de nieuwe aflevering van BOOS met hun bevindingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij het RTL-programma The Voice of Holland.

 

Categorie├źn Niet gecategoriseerd