Hoe laat uitzending BOOS online? kijk maar | hoe laat komt boos donderdag

Hoe laat uitzending BOOS online? kijk maar | hoe laat komt boos donderdag

Hoe laat uitzending BOOS online? kijk maar | hoe laat komt boos donderdag

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Wekelijks zendt BNNVARA de nieuwe uitzending van het online programma BOOS uit via YouTube. Elke donderdag komt om 4 uur ’s middag een aflevering online.

Waar is BOOS te zien donderdag?

Terugkijken doe je op NPO3.nl.

Welke zender programma BOOS?

Amsterdam – Het lijkt een eeuwigheid te duren sinds de onthullingen van afgelopen zaterdag: de aflevering van BnnVara programma Boos waarin de – in de woorden van RTL- „zeer ernstige aantijgingen” – van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik van onder anderen Ali B en Jeroen Rietbergen achter de schermen

Is BOOS op tv te zien?

De uitzending komt niet op tv, maar is wel online te bekijken. Donderdag om 16.00 uur is de aflevering over The Voice te zien op het YouTube-kanaal van BOOS.

Waarom is BOOS Niet op televisie?

YouTube kan niet zonder tv

Hoewel we vandaag dus kijken via onze telefoon, tablet of computer, zullen ook televisieprogramma’s gewoon blijven bestaan. “BOOS is een sterke online productie, maar laten we niet vergeten dat het verzonnen is door de NPO”, zegt Maasbach. “YouTube kan niet zonder televisie.

Waar komt BOOS op tv?

Wanneer en waar de aflevering van BOOS dan wel te zien is? Donderdag 20 januari om 16.00 uur verschijnt de uitzending op het YouTube-kanaal van BOOS.

Hoe kom ik op het YouTube kanaal van BOOS?

Wanneer je een video van BOOS wilt kijken kun je dit ook heel makkelijk doen door in de zoekbalk ‘BOOS’ in te typen. Wanneer je dit hebt gedaan zie je als eerste resultaat het kanaal met de knop ‘abonneren’. Daaronder zie je de video’s van BOOS. Je kunt je abonneren op BOOS omdat dit een kanaal is.

Hoe kijk je als je BOOS bent?

De BOOS-aflevering over the Voice of Holland is te zien via het YouTube-kanaal van BOOS. De desbetreffende aflevering komt op donderdag 20 januari om 16:00 Nederlandse tijd online. BOOS is dus alleen via YouTube te bekijken, en wordt niet uitgezonden op de reguliere televisie.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd