Hoe laat komt Undercover laatste aflevering? kijk maar | hoe laat undercover aflevering 8

Hoe laat komt Undercover laatste aflevering? kijk maar | hoe laat undercover aflevering 8

Hoe laat komt Undercover laatste aflevering? kijk maar | hoe laat undercover aflevering 8

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Na 8 zinderende afleveringen komt er vandaag een eind aan seizoen 3 van de grootste Nederlands-Vlaamse misdaadserie van dit moment: Undercover. Vanaf zondag 9 januari 2022 (om 21:10 uur) zal het bloedstollende slotstuk te zien zijn op Netflix.

Hoe laat begint Undercover vanavond?

20:39 uur. Op de dag dat de eerste aflevering van het derde seizoen van Undercover op Netflix verschijnt, begint het nieuwe seizoen ook op de Vlaamse zender Eén. Het verhaal van Bob en Ferry gaat verder.

Hoe laat komt aflevering 7 van Undercover?

Vanavond staat weer een gloednieuwe aflevering op het programma van Undercover (2019–2022) seizoen 3. Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 7 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland.

Hoe laat komt Undercover aflevering 6?

Vanavond staat weer een gloednieuwe aflevering op het programma van Undercover (2019–2022). Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 6 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland. In de eerste afleveringen zagen we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken.

Hoe eindigt Undercover?

Bob kiest voor zijn familie, terwijl Ferry berooid achter blijft (met wel honderdduizend euro in zijn achterzak). Anderen zien juist een open einde in gewapende vrede tussen Ferry en Bob. Een officieel bericht van de makers is er nog niet, dus we zullen nog moeten wachten of er een vierde seizoen komt.

Hoe laat Undercover seizoen 3 aflevering 4?

Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 4 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland. Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste drie afleveringen van Undercover seizoen 3. In de eerste afleveringen zagen we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken.

Hoe laat komt Undercover in Nederland op tv?

Iedere zondagavond om 21.10 uur verschijnt een nieuwe aflevering online. Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Waar wordt Undercover op uitgezonden?

Vanaf zondag 21 november 2021 om 21:00 uur ’s avonds wordt daar elke week om die tijd een nieuwe episode vertoond. Nederlanders kunnen die zelfde dag vanaf 21:10 uur op Netflix naar nieuwe afleveringen kijken.

Hoe laat komt Undercover 3?

Samenwerking Ferry en Bob

Ferry komt op zijn beurt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingekomen. De twee blijken elk hun eigen belang te hebben om de handen nu in één te slaan. Undercover seizoen 3 gaat op 21 november van start op Netflix.

Waarom staat Undercover seizoen 3 niet op Netflix?

In België heeft Netflix nog niet de rechten van het derde seizoen van Undercover weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix. Ook andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video hebben de serie niet in het aanbod op dit moment.

Hoe laat komt de nieuwe aflevering van mocro maffia?

En precies wanneer 15 oktober 2021 begint bij het hoofdkantoor, om 00:00 uur Pacific Time en dus om 09:00 uur Midden-Europese Tijd (Nederlandse tijd), wordt de serie online gezet bij Netflix.

Hoe laat komt Eén nieuwe aflevering op Netflix?

Hoe laat komen wekelijkse afleveringen op Netflix? Series die wekelijks een nieuwe aflevering krijgen, worden tussen 9.00 uur en 12.00 uur verwacht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Riverdale en The 100. Incidenteel komt het voor dat titels later op de dag nog worden toegevoegd.

Hoe laat Undercover op België?

Het derde seizoen van Undercover is vanaf zondag 21 november wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén.

Wat gebeurt er in de laatste aflevering van Undercover?

Bob en Ferry hebben een bondje gesmeed en besluiten samen te werken met Leyla. Dit tot grote onvrede van Serkan, die het plan maakt om de deal zo snel mogelijk te sluiten. Helaas is Bob Ferry kwijtgeraakt en moet hij de deal in zijn eentje klaren

Wie heeft John vermoord in Undercover?

Het loopt voor Ferry niet goed af: het tweede seizoen van Undercover brengt hij achter de tralies door. Hij zweert wraak op Bob, die hij verantwoordelijk houdt voor de dood van John Zwart.

Hoeveel afleveringen Undercover seizoen 3?

Netflix heeft bekendgemaakt dat het derde seizoen van Undercover acht afleveringen telt. Daarbij zijn ook de titels van ieder episode onthuld. Zo heet de eerste aflevering Boze Oog, de tweede Festival Shop Super Sales en de laatste Showdown.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd