Hoe laat komt PostNL briefpost? kijk maar | hoe laat wordt post bezorgd

Hoe laat komt PostNL briefpost? kijk maar | hoe laat wordt post bezorgd

Hoe laat komt PostNL briefpost? kijk maar | hoe laat wordt post bezorgd

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Briefpost (brief of kaart)

Gewone briefpost bezorgen we op dinsdag t/m zaterdag voor 20.00 uur. Post verstuurd vóór lichtingstijd van de brievenbus bezorgen we doorgaans op de eerstvolgende bezorgdag.

Hoe weet ik of de postbode is geweest?

Met Mijn Post in de PostNL-app weet je ’s ochtends vroeg al welke post er die dag in jouw brievenbus ligt. Je ontvangt een melding als er post onderweg is. Maar dat niet alleen; je kunt zelfs de post al bekijken. Handig als je op vakantie bent, of gewoon nieuwsgierig!

Hoe laat halen ze de post op?

Straatbrievenbussen legen we dagelijks om 17.00 uur, behalve op zaterdag en zondag. Heb je na 17.00 uur nog post die zo snel mogelijk bezorgd moet worden? Kijk dan op de locatiewijzer bij welk PostNL-punt je nog terecht kunt.

Waarom is de post zo laat?

Dan heeft de bezorger helaas wat vertraging. Dit kan komen door drukte onderweg. Of door slecht weer. We doen ons best om je pakket of post vandaag nog te bezorgen (uiterlijk 22.00 uur).

Welke dagen komt de postbode 2021?

Op een aantal plaatsen gaat het om maandag en woensdag, elders om dinsdag en donderdag. Op vrijdag wordt er geen niet-prioritaire briefwisseling meer bedeeld. Voor brieven met een priorzegel, aangetekende zendingen, pakjes en kranten verandert er niets.

Waar staat een brievenbus in de buurt?

Met onze handige locatiewijzer vind je snel een brievenbus in de buurt:
Ga naar postnl.nl/locatiewijzer.Vul je postcode, straat of plaats in.Kies bij ‘Wat wilt u doen? ‘ voor de optie ‘Brief posten’Bekijk de gevonden brievenbussen op volgende van ‘meest dichtbij’

Waarom wordt er op maandag geen post bezorgd?

Er wordt in het weekend niet veel post verstuurd, waardoor er op maandag weinig aanbod is. Dat maakt de bezorging relatief duur. Het schrappen van de maandag betekent volgens het ministerie dat de stijging van de prijs van een postzegel beperkt kan worden.

Kan ik zien of er een pakket naar mij onderweg is?

Op track & trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) vind je altijd de laatste informatie over je pakket. Vul de track & trace-code (barcode of ‘niet-thuis code’) en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we je pakket bezorgen.

Wat zegt een poststempel?

poststempel – Officiële stempels die op een poststuk worden aangebracht, soms bij wijze van afstempeling, en waarop staat aangegeven in welke plaats, op welke datum en soms op welk tijdstip het postkantoor het beheer van het poststuk heeft aanvaard.

Waarom is mijn post niet mogelijk op dit adres?

Weet je zeker dat het een bestaand adres is? Dan kun je je adresgegevens aan ons doorgeven. Wij gaan dan kijken waarom het adres niet bij ons bekend is. Helaas kunnen we op dit moment dit alleen doen voor adressen binnen Nederland.

Hoeveel kost brievenbuspost?

20 – 50 gram €1,92. 50 – 100 gram: €2,88. 100 – 350 gram: €3,84. 350 gram – 2 kg: €4,50.

Hoe weet je waar een brief vandaan komt?

Een brief die via de post bezorgd wordt komt via één van de centrale distributiecentra van PostNL (of een andere postbezorger). Aan de hand van een poststempel is inmiddels niet veel meer te achterhalen.

Hoe laat stopt PostNL met bezorgen?

De bezorgdagen en -tijden van PostNL zijn maandag t/m zaterdag, van 8.00 tot 21.30 uur.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd