Hoe laat komt BOOS op tv? kijk maar | uitzending boos donderdag hoe laat

Hoe laat komt BOOS op tv? kijk maar | uitzending boos donderdag hoe laat

Hoe laat komt BOOS op tv? kijk maar | uitzending boos donderdag hoe laat

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Na maandenlang onderzoek komen Tim Hofman en zijn team donderdag om 16.00 uur in de nieuwe aflevering van BOOS met hun bevindingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij het RTL-programma The Voice of Holland.

Waar kan ik de uitzending van BOOS zien?

BOOS gemist? Terugkijken doe je op NPO3.nl.

Hoe laat uitzending BOOS The Voice?

Donderdag om 16.00 uur is de aflevering over The Voice te zien op het YouTube-kanaal van BOOS. Heb je hulp nodig of vragen over seksueel geweld? Bel gratis 0800-0188 of ga naar de website www.centrumseksueelgeweld.nl.

Welke zender komt BOOS?

Nu RTL de afleveringen van The Voice of Holland heeft stilgelegd wegens aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik, is het afwachten op de onthullingen in de aflevering van het BNNVara-programma Boos, dat wordt gepresenteerd door Tim Hofman.

Hoe kom ik op het YouTube kanaal van BOOS?

Wanneer je een video van BOOS wilt kijken kun je dit ook heel makkelijk doen door in de zoekbalk ‘BOOS’ in te typen. Wanneer je dit hebt gedaan zie je als eerste resultaat het kanaal met de knop ‘abonneren’. Daaronder zie je de video’s van BOOS. Je kunt je abonneren op BOOS omdat dit een kanaal is.

Is BOOS een tv programma?

Wat is #BOOS? In het online programma #BOOS doet Tim Hofman er alles aan om boze mensen te helpen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom iemand boos is. Het maakt niet uit, Hofman helpt deze mensen en is niet bang om de confrontatie aan te gaan, om gedupeerden te helpen en het probleem op te lossen.

Waarom is BOOS Niet op televisie?

YouTube kan niet zonder tv

Hoewel we vandaag dus kijken via onze telefoon, tablet of computer, zullen ook televisieprogramma’s gewoon blijven bestaan. “BOOS is een sterke online productie, maar laten we niet vergeten dat het verzonnen is door de NPO”, zegt Maasbach. “YouTube kan niet zonder televisie.

 

Categorie├źn Niet gecategoriseerd