Hoe laat is de oudejaarstrekking Staatsloterij? kijk maar | staatsloterij oudejaarstrekking 2021 hoe laat

Hoe laat is de oudejaarstrekking Staatsloterij? kijk maar | staatsloterij oudejaarstrekking 2021 hoe laat

Hoe laat is de oudejaarstrekking Staatsloterij? kijk maar | staatsloterij oudejaarstrekking 2021 hoe laat

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

De trekkingsuitslag van de speciale trekkingen op Koningsdag, 1 juli en 1 oktober zijn vanaf 22:00 uur bekend. De uitslag van de Oudejaarstrekking maken we precies op 1 januari om 00:00 uur bekend.

Hoe laat is de Oudejaarstrekking op tv?

Donderdag 30 december 2021 21:00 uur – Is de Oudejaarstrekking jou gunstig gezind?

Waar uitslag oudejaarstrekking?

De Oudejaarstrekking vindt plaats op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk. We maken de uitslag op zaterdag 1 januari 2022 om 00:00 uur bekend, via onze website, app en Teletekst. Je kunt daar controleren of er op jouw lotnummer een prijs is gevallen.

Waar is de hoofdprijs Oudejaarsloterij gevallen?

Bij de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij op 31 december 2021 is de Hoofdprijs van €30 miljoen gevallen een heel Staatslot, dat online is gekocht door een inwoner uit Doorn (provincie Utrecht). De Hoofdprijs is gevallen op lotnummer FF 41849.

Waar kan ik nog een Oudejaarslot kopen?

Oudejaarslot kopen bij de supermarkt
Albert Heijn.Boon’s Markt.Coop.Deen.Hoogvliet.Jumbo.Plus.Poiesz.

Hoe laat is de uitslag van de Postcodeloterij?

De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur op Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 1e van de volgende maand gepubliceerd.

Hoeveel oudejaarsloten worden er per jaar verkocht?

Voor de oudejaarstrekking van de Staatsloterij zijn ruim 7 miljoen loten verkocht. Dat zijn er meer dan een jaar geleden toen 6,3 miljoen oudejaarsloten werden gekocht.

Welke loterij heb je de meeste kans?

Welke loterij heeft de meeste winkans? De kans om de hoofdprijs te winnen is bij de Staatsloterij het hoogste, met een kans van 1 op 40.000.000. Hier worden ook het vaakste andere prijzen uitgekeerd, ze hebben namelijk een winkans van 1 op 2.

Wat zijn de prijzen van de Oudejaarsloterij?

Oudejaarstrekking 31 december 2021

Op Oudejaarsavond maak je bij Staatsloterij kans op de Hoofdprijs van €30 miljoen én 1 van de 200 Elektrische MINI’s. Daarnaast zijn er nog vele andere geldprijzen te winnen, met een totale prijzenpot van ruim €67,5 miljoen!

Hoe weet je of je gewonnen hebt Staatsloterij?

Download de Staatsloterij app

Met de Staatsloterij app hoef je nooit langer in spanning te zitten dan nodig is. Want je weet direct na de trekking of je een mooie prijs hebt gewonnen. En je hebt je loten altijd binnen handbereik. De Staatsloterij app is er voor je iPhone, Android en Huawei telefoon.

Waar is de Jackpot gevallen 10 december?

Bij de Staatsloterij-trekking van vrijdag 10 december is de hoofdprijs van 1 miljoen euro netto gevallen op een heel lot van een abonneespeler uit Arnhem. Het winnende lotnummer is DA 65377.

Waar is de straatprijs gevallen?

Straatprijs valt in Tilburg en Oss: deelnemers mogen 750.000 euro verdelen. Deelnemers aan de Postcode Loterij in Tilburg en Oss hebben in totaal 750.000 euro gewonnen.

Waar is de straatprijs gevallen 2022?

De prijs is gevallen op de postcode 6002 AR. Dat is in de wijk Boshoven. Vijftien meespelende Weertenaren die wonen op de winnende postcode mogen 18,35 miljoen euro met elkaar verdelen. De geluksvogels namen zondag cheques in ontvangst met bedragen uiteenlopend van 965.789 euro tot 2.897.368 euro.

Waar is de 30 miljoen gevallen 2022?

Velen droomden ervan, slecht één persoon won. Bij de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij is de hoofdprijs van 30 miljoen euro gisteren gevallen op een heel Staatslot van een inwoner van Doorn uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Wat win je minimaal met een straatje oudejaarsloten?

Een Straatje bestaat per trekking uit 10 1/5 loten. Een 1/5 lot geeft recht op 1/5 deel van de prijzen die zijn gevallen op dat lotnummer. Het minimale prijzengeld op een Straatje is € 10,00.

Wat kost een heel Staatslot met XL?

Kosten XL-trekking

Voeg je XL toe aan je lot, dan speel je 2 keer mee met hetzelfde lotnummer. Je maakt dan kans op de prijzen uit het maandelijkse prijzenpakket én op de prijzen uit het XL- prijzenpakket van €250 tot en met €1.000.000! En dat slechts voor € 2,50 extra per heel lot en € 0,50 extra per 1/5 lot.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd